| Me29 a întrebat:

Hei!

Acum de curand am obtinut gradul 2 in reiki. Dar incep sa am indoieli deoarece ma gandesc daca este sau nu in opozitie cu adevarata credinta. As vrea ca doar cunoscatorii sa.mi raspunda la aceasta intrebare: pot fi,, dezlegata" de aceste grade de reiki ( daca merg la biserica si vb cu duhovnicul)? Multumesc! Astept cu interes raspunsurile voastre!

14 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Escrocheriile sunt in contradictie cu morala crestina. Nu ai de ce sa-ti faci griji ca ai fi comis pacate, deoarece energiile invocate de Reiki pur si simplu nu exista. Deci in afara de a fi vrut sa iei banii oamenilor pentru a le face pase inutile, n-ai alt pacat.

| ania a răspuns:

Convingerea mea e că conectarea la energia de care vorbeşte curentul reiki e conectare la energia demonilor şi e în opoziţie cu credinţa creştină bazată pe Biblie.Cred că în primul rând trebuie să mărturiseşti păcatul acesta înaintea lui Dumnezeu şi să te dezici de aceşti demoni-Mântuitorul Meu Iisus Hristos îţi dăruiesc viaţa mea ţie, imi cer iertare pentru păcatele mele(...)inclusiv pentru implicarea în practicile reiki. Orice demon care ai primit acces în viaţa mea prin reiki îţi poruncesc să pleci acolo unde te trimite Iisus! E bine să mergi şi să mărturiseşti acest păcar cuiva, aşa spune Bibili+mărturisiţi+vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi!(Iacov-5+16).începutul l+ai făcut prin ceea ce ai scris.

| HyperionMarcus a răspuns (pentru ania):

Macar sti ce inseamna reiki?

| Clorox a răspuns:

Nu mai asculta minciunile crestinilor, daca tu simti asta, trebuie s-o faci pana la capat! Si te rog, INVATA inainte sa faci chestii pe care nu intelegi!

| Drimmero a răspuns (pentru Clorox):

Sperand ca trollezi, refuz sa vad asemenea prostie/

| Clorox a răspuns (pentru Drimmero):

Nu fac troll! Sunt chiar foarte serios! Daca voi nu intelegeti ceva nu trebuie sa judecati!

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru Clorox):

Habar nu ai de nimic.
Sumerienii au povestit primii despre zeul sarpe.
Crestinii in ignoranta lor l-au numit Satan.
Iar satanistii sunt cei mai prosti oameni de pe planeta deoarece cred intr-un personaj imaginar creat de crestini.

| Clorox a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

De ceva timp nu imi mai pasa, cred doar in mine sweetie!

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru Clorox):

Ar trebui sa te cunosti ca sa stii cine esti.

| Clorox a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Stii, nu toti au viata roz OK? Sunt momente grele, in care te indoiesti, nu mereu va fi bine, asa ca te mai intrebi si tu cate ceva, si cand nu stii raspunsul ii intrebi pe altii sau daca ai o teorie, poate proasta, cum a fost in cazul meu, normal ca vrei raspunsuri! Crezi ca mai intrebam ca prostul daca stiam sau daca eram sigur? Nu!

| TrăieşteClipa a răspuns:

Asa-zisa adevarata credinta este cea mai mare pacaleala din ultimii 2000 de ani.
Nu conteaza ca sunt multi cei care o sustin.
Ar trebui sa simti diferenta dintre o pacaleala si ceva autentic.
Daca nu, esti doar o oarba care cere informatii de la necunoscuti.
Nu stiu multe despre Reiki dar se pare ca nu ai voie sa ceri bani sau altceva pentru tinutul mainilor.
Deci contravine regulilor bisericii.
Astia vor bani de cand te nasti si pana iti mor toate rudele care pot sa plateasca pentru tine.

| ExprimareLibera a răspuns:

Fapta e deja comisa. L-ai trădat pe Dumnezeu. Nu te va mai ierta niciodată pentru asta.

| Clorox a răspuns (pentru ExprimareLibera):

Mai bine spus l-ati tradat voi pe Satan!

| ExprimareLibera a răspuns (pentru Clorox):

Satan e fratele meu