O sa iti dau tie funda ca nu prea merita nimeni
Pai nu merita ca nu isi afirma minciunile, zi-mi tu mie ce ai facut acum o luna da in detaliu secunda cu secunda, minut cu minut, daca esti asa mare geniu
Multumesc.
Explica ultimele 2 Atata vreme cat imi aduc aminte foarte clar ce am vazut, e imposibil sa fie fake
Daca e vorba de credinta: crezi ce vrei, nu te opresc eu. Daca e vorba de explicatii stiintifice, dovezile pentru existenta paranormalului sunt extrem de subrede (nimeni n-a luat milionul lui Randi, JREF). A, da, era sa uit: eu cred in Dumnezeu.
Adica tu vrei sa imi spui ca stii ce ai patit la varsta de 6 ani, hai ma fi serios, pe cine pacalesti, cica maicata mai stie ce ai patit tu la 3 ani, astea sunt minciuni aberante
Credincioși sau necredincioși, ni se întâmplă lucruri pe care nu le putem explica, chiar dacă toate lucrurile au o cauză.
"In acte sunt crestin-ortodox."
In care naiba acte esti asa?!? Nici in certificatul de nastere, nici in cartea de identitate nu scrie ce orientare religioasa ai.
Usor, vream sa spun ca sunt botezat De ce te agiti asa?
Din moment ce esti ortodox, nu ai cum sa crezi ca ai fi avut o viata anterioara, fiindca crestinismul neaga reincarnarea.
Asta arata cat de usor pot fi simturile pacalite. Nu exista fantome. Toti cei ce sustin ca fantomele exista sunt, fie nebuni, fie idioti.
Pricepeti, va rog, ca demonii, fantomele, creaturile malefice in general, SUNT inventate in popor pentru a speria copiii mici si a-i aduce pe o anumita cale, considerata dreapta.
Teologia B.O.R. neaga reincarnarea, nu crestinismul. Crestinismul inseamna multe teologii diferite.
Ehrman, Bart (2005). „Theologically Motivated Alterations of the Text". MISQUOTING JESUS. The Story Behind Who Changed the Bible and Why (în engleză) (ed. First Edition). New York: HarperSanFrancisco. p. 152. ISBN 9780060738174. "Other groups, for example, of Gnostic Christians, insisted that there were not just two gods, but twelve. Others said thirty. Others still said 365. All these groups claimed to be Christian, insisting that their views were true and had been taught by Jesus and his followers."
Traducere: Alte grupuri, de ex. gnosticii crestini, insistau ca nu sunt doar doi dumnezei, ci doisprezece. Altii spuneau treizeci. Altii ziceau 365. Toate aceste grupuri sustineau ca sunt crestine, insistau ca punctele lor de vedere erau adevarate si fusesera propovaduite de Isus si adeptii lui.
Nu există acte oficiale care să ateste religia.
Sunt de acord cu ceilalți, chiar dacă sunt creștin. Probabil ți-ai imaginat doar, sau îți amintești greșit.
După moarte, sufletul omului nu "bântuie" pe pământ, așa cum cred unii.
Credinta in spiritele celor decedati sau in reincarnare dupa cum dai de inteles nu au nicio legatura cu crestinismul.
Probabil sunt niste amintiri false pe care ti le-ai format ulterior din povestirile mamei tale.
https://www.digi24.ro/......lse-735450
1. Ai avut un episod psihotic. Documenteaza-te si afla ce inseamna. Recomandare, daca se mai intampla: vizita la medic.
2. Posibil si un episod de epilepsie. Orice ar fi, o vizita la psiholog/psihiatru ar fi chiar indicate.
Nu, mersi, nu am nevoie de asa ceva. Epilepsie? Aveam 3 ani! Nu stiam nici macar ca exista cuvintele " front, camarazi "
Deci...citeste despre episoade psihotice sau maniacale.
Poti sa-ti oferi cate explicatii paranormale vrei, tu ai cerut una logica.
Da, poate prima chestie despre care am vorbit, poate fii exlplicata. Dar a 2-a, cand nici macar nu aveam in vocabular cuvintele alea, o fii o minune! ( sunt agnostic-teist)
Nu e nici o minune bre, probabil auzisei fraza respectiva intr-un film sau ti-a citit cineva dintr-o carte.
Ai dat funda, nu ca m-ar interesa funda, unei persoane care ti-a tinut partea, desi, aberezi la modul cel mai grav si, din start, ai negat vreo explicatie logica.
In felul asta, ar fi bine sa renunti a pune intrebari. Mai bine mergi pe credinta ta, oricare ar fi aia.