Parerea mea este ca ceea ce se scrie acolo poate coincide cu a multor profeti si oameni religiosi, dar acum sa stam si sa ne gandim carui Dumnezeu li se inchina acei oameni religiosi si acei profeti. Pentru ca in crestinismul ortodox si in adevaratul Dumnezeu, oamenii nu delireaza si nu vad mistici si alte trairi de genul asta. Crestinii adevarati nu se falesc, nu aud voci, nu vad Dumnezei sau alte vedenii, poate da, sunt unii care au vedenii, dar au vedenii nu in realitate ci in vise li se arata, si acestia nu cred ca o sa povesteasca tuturor ca s-au intalnit cu Dumnezeu in vis, pentru ca pentru fiecare crestin in parte exista cate o taina. Iar cei ce sunt cu gura mare si striga si spun ca l-au vazut pe Dumnezeu, pe diavol, etc. acei oameni slujesc pe dumnezeul lor din sinea sau creierele lor, nu Celui adevarat, poate chiar si diavolului i se inchina si de aceea poate auzi pe unii profeti ca ce au spus s-a si adeverit, pentru ca diavolul are puterea sa insele prin adevar.
Iar cei nebuni dupa Dumnezeul adevarat nu o sa ii gasesti in mijlocul oamenilor, aceia nici nu cred ca o sa ii gasesti, ei sunt in pustie, printre munti si paduri. Asa ca tot ce auzi ..intreaba-te si cerceteaza sa vezi daca nu cumva e vreo inselare foarte subtila.