| reihiuke a întrebat:

Http://www.parohiabucea.ro/biserica/

Plecand de la acel articol, care sunt datoriile bisericii fata de crestini? Cum trebuie sa fie, sau ce trebuie sa faca biserica si oamenii ei, pentru ca un crestin sa simta nevoia sa respecte acele reguli sau sa fie sigur ca daca respecta acele reguli, are de castigat?

5 răspunsuri:
| Al99 a răspuns:

Exista legi universale independent de existenta legilor bisericesti.
Daca le respecti totul este ok.
Daca le incalci, indiferent ca erai sau nu la curent cu existenta lor, trebuie sa platesti.
Exista o intreaga ierarhie de ingeri care se ocupa doar de acest aspect karmic ca sa zic asa.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Citeste biblia si afla.fiindca stiind adevarul vei vedea cum esti mintit si manipulat de conducatori religiosi carora le-a spus mantuitorul; vai voua care purtati vesminte lungi si barbi, ca sa va cunoasca lumea si sa va faca plecaciuni prin piete, caci aveti slava desarta, si mai mare pedeapsa veti primi.Voi inchideti imparatia cerurilor pentru multi.{din cauza lor nu cred ateii}dar asta nu e o scuza pentru ei la judecata.asta ii deruteaza pe crestinii care nu citesc adevarul, nu pot da vina pe altii, mantuirea fiind personala.

| reihiuke explică (pentru Al99):

Nu inteleg ce legatura are cu intrebarea. Poti fi mai explicit? Eu m-am referit strict la relatia crestin-biserica.

| reihiuke explică (pentru anonim_4396):

Tu nu te duci la biserica? Din cate stiu, toate bisericile, de orice fel, spun ca daca crestinii nu dau pe acolo, comit un pacat.

| Mikhtarian a răspuns:

Biserica iti ofera locul unde poti gasi linistea sufleteasca si a te ruga, avandu-l pe Dumnezeu mai aproape de tine ca oricand.