Ce spun eu, fraţilor, este că nu poate carnea şi sângele să moştenească Împărăţia lui Dumnezeu; şi că putrezirea nu poate moşteni neputrezirea.
Mat 16.11; Ioan 3.3-5;
51 Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi,
1Tes 4.15-17; Filip 3.21;
52 într-o clipă, într-o clipită din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi.
Zah 9.14; Mat 24.31; Ioan 5.25; 1Tes 4.16;
53 Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire.
2Cor 5.4;
54 Când trupul acesta, supus putrezirii, se va îmbrăca în neputrezire, şi trupul acesta muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: „Moartea a fost înghiţită de biruinţă.
deci nu vor muri ci vor fi schimbati la o clipeala de ochi
Sincer nu mi-as dori sa vina pentru ca tatal meu nu e intors la Dz.Nush ce e cu el e foarte nu stiu cum sa zic dar nu prea ii pasa ca va ajunge in iad nu stiu ce impresie isi face de iad
sper ca va veni ziua cand se va intoarce
ii multumesc Lui pentru ca tatal meu nu mai bea bautura.asta dupa multi ani in care a baut si venea cateodata in stare proasta si sunt multumitor ca Dz a fost cu mine si atunci si nu s-a intamplat ceva mai grav.
Nu, sunt prea tânărăr să mă căsăstores. De fapt nu vreau să mă căsătoresc în general.
Pai asta ar fi o dovada incontestabila ca Dumnezeu exista, o experienta pe care fiecare om o poate avea, dar sincer aceasta "rapire' nu cred ca va veni vreodata, chiar daca mi-as dori sa o vad.
Când va veni dumnezeu, eu îmi dau jos nădragii şi-i strig ce i-a zis becali lu' dan voiculescu.
Clipul este bun ![]()
Dar omul nu va stii niciodata cand va veni
Biblia zice clar "Cel ce adevereste aceste lucruri zice: Da, Eu vin curand" deci niciodata nu vom stii cand va veni
Dar nu e o glumă, chiar sunt prea tânără să mă căsăstoresc.
Încă puţină, foarte puţină vreme şi Cel ce vine va veni şi nu va zăbovi.
Nu m-ar deranja sa ai dreptate, crezi ca totul se va intampla secolul acesta?
Chiar daca multe din previziunile biblice din apocalipsa incep sa prinda contur, pana la urma chiar si aceste previziuni pot fi explicate, mai ales ca biblia nu da o data exacta cand se va intampla si spune ca doar Dumnezeu Tatal stie.
Normal ca numai Tatal stie. Eu nu am dat o data anume si noi nu trebuie sa ne traim viata cu gandul ca nimeni nu stie cand vine Hristos,ci noi trebuie sa ne traim viata ca si cum Hristos ar veni maine! Noi, ca si crestini,trebuie sa fim pregatiti in orice secunda,minut,ora!
Iar cat despre dorinta ta arzatoare de a vedea ca El va reveni nu pot sa zic decat ca ar fi bine sa te intorci la Dumnezeu acum,cat usa Harului e deschisa, apoi va fi mult, dar mult mai greu!
Din moment ce stii ca exista Dumnezeu, ce te poate impiedica sa te "intorci" la el? Adica ai putea indura orice suferinta pentru credinta ta, care nu mai este tocmai o credinta, este o certitudine, ca doar viata asta nu prea are valoare in comparatie cu una eterna, de fapt nu are nici o valoare la o astfel de comparatie.
Sectiunea religie de pe TPU ar trebui desfiintata ca numai tampenii se debiteaza aici!
Daca zici tu. oricum uitandu'ma la intrebarile tale imi dau seama ca tu nu esti facut pentru lumea asta, unde se "debiteaza tampenii" http://www.TPU.ro/utilizator/ejhy/intrebari/
Atunci iti urez mult succes si sper ca niciodata sa nu uiti ce mi-ai zis aici!
Mai, rapirea nu o sa fie asa cum cred multi, adica o sa fie teleportati cei drepti in rai. Daca iti aduci aminte moartea este o eliberare pentru un suflet drept, este trecerea in viata vesnica pe care orice suflet drept o sa o petreaca in desfatare. Parerea mea e ca vor muri cei drepti nu se vor teleporta, nu stiu daca toti odata sau pe rand si nici nu conteaza ordinea.
Cred ca ai dreptate. Cand am postat raspunsul acela mi-am dat cu parerea, nu ma documentasem. Merci ca mi-ai lamurit acest lucru.
Stii ca melodia este eretica? De fapt ce legatura are ea cu Iisus Hristos si cu realitatea biblica?
Eu zic sa nu intram in moduri idiotice ca nu are rost sa facem asemanari ca ar fi multe de spus!
Cel putin eu ascult muzica care il slaveste pe Dumnezeu, nu cea care ii slaveste pe oameni, ma rog fiecare cum simte ca e bine.
Iar cat despre plangerea pacatelor si mersul la biserica eu zic sa stai fara grija!
N-o sa ai timp. O sa fii prea inspaimantat ca sa iti mai aduci aminte sa faci asta. O sa realizezi dintr-o data ca nu a fost nicio gluma. Si ai sa fii judecat pentru orice vorba si fapta.
Nu vorbii daca nu cunosti:
http://www.youtube.com/watch?v=fdl0ToWKGEY
http://www.youtube.com/watch?v=4dEbgOAcblE
Oamenii astia n-au nici o legatura cu Dumnezeu! Eu ascult melodii in care ma regasesc,care ma cerceteaza si ma ajuta sa ma apropii de Dumnezeu. Pe mine nu ma induioseaza o melodie cantata de un om care traieste in curvie,minciuna, pacat!
Daca pentru tine astea sunt melodii crestine, care il slavesc pe Dumnezeu inseamna ca discutia noastra se incheie aici.
De maretia Lui si de faptul ca ai luat in batjocura venirea Lui. De faptul ca ai sa fii judecat pentru ca nu ai crezut in El si in jertfa Sa.
Iar du vei fi judecată că nu ai crezut în măretia lui Alah. e aceeaşi chestie, doar că am schimbat zeul.
Eu nu ma tem de Judecata de Apoi. Pentru ca stiu ca Cineva a sters cu buretele tot ceea ce am facut rau sau mai putin rau in viata mea si prin jertfa Sa, voi fi mantuita. Tu poti spune la fel? Ca din reactia ta cu pantalonii jos nu mi-am dat prea bine seama