Nu. Dumnezeu a dat omului liberul arbitru si nu se baga peste aceasta libertate, nici macar atunci cand vede ca facem tampenii. Un lucru odata oferit, ramane oferit. Chiar daca este omniscient, omniprezent, ne lasa sa judecam lucrurile singuri, nu ne obliga sa venim la El. Iar daca noi decidem sa ne rugam lui, sa ii calcam pragul, bineintelea ca ne binecuvanteaza si asculta rugaciunile. ( asta nu inseamna ca daca te rogi sa devii bogat, iti va arunca din cer 5 saci de bani)
"asculta rugaciunile. ( asta nu inseamna ca daca te rogi sa devii bogat, iti va arunca din cer 5 saci de bani" Aha. Deci le asculta dar nu le indeplineste. sau cum vine? Orice in afara de bani? Explica.
Iti da dar nu iti baga si in sac. Doar nu ai vrea sa dea mura in gura. Poate vei fi angajat pe un post buj, primesti o prima, marire de salariu.
Eu cred ca Dumnezeu nu stie chiar toate bazaconiile care ne trec noua prin cap, si daca stie, ne lasa sa le face sa ne dam cu capul de toti peretii. Ne a oferit o data Imparatia Lui si totul de-a gata la nas, a doua oara nu mai face la fel. Iar uneori, in micile carti ale vietii noastre, mai lasa cate un gol unde ne lasa noua privilegiul sa alegem.
Asculta orice rugaciune, nu e vorba de ascultat. Stie si fara sa il rogi de ce ai tu nevoie. Doar ca poate noi cerem lucruri de care nu avem nevoie, sau lucruri care mai tarziu ne ar face rau. Unii oameni au aceasta incapacitate de a intelege faptul ca DUmnezeu ia decizii STRICT SI IN MOD INCONTEESTABIL VALABIL SPRE BINELE FI FERICIREA NOASTRA, chiar daca noi il blamam.
Tu habar nu ai de propia ta biblie
11 După ce a spus aceste lucruri, le-a zis: „Lazăr, prietenul nostru, se odihnește, dar mă duc acolo să-l trezesc din somn".a
5 Fiindcă cei vii sunt conștienți că vor muri, a dar cei morți nu sunt conștienți de nimicb și nu mai au nicio răsplată, căci până și amintirea li se uită.
Ioan 11:11-14
11 După ce a spus aceste lucruri, le-a zis: „Lazăr, prietenul nostru, se odihnește, dar mă duc acolo să-l trezesc din somn".a 12 Discipolii i-au zis: „Doamne, dacă se odihnește, se va vindeca". 13 Isus vorbise despre moartea lui, dar ei credeau că vorbea despre odihna prin somn. 14 Atunci Isus le-a spus deschis: „Lazăr a muritb
andreiadrian0123456789012 întreabă: