anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu-i asa ca popii sunt cei mai mari smecheri escroci si sarlatani?

27 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu avem noi dreptul sa judecam pe nimeni.Este gresit sa generalizam.

| MMihai a răspuns:

Afirmație destul de corectă!
Sunt și alți mari șmecheri, escroci și șarlatani, gen : Băsescu, Dan Diaconescu etc care nu sunt popi!

| William a răspuns:

Nu toti.

| Filip23 a răspuns:

Ce-i la care merg eu nu sunt.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Da, cred ca ai dreptate.

@baubaulica nu ai dreptate. Popii nu intra peste tine in casa, nu te forteaza sa pupi icoane sau sa dai bani. Isi bat joc de tine si de restul lumii care dau bani, dar sunt foarte subtili, si mintile obtuze nu observa.

| Sarah15is a răspuns:

Uite noi nu avem dreptul sa ii judecam, dar cand va veni judecata finala ei vor avea de suferit.

| martzian a răspuns:

Unii ar zice ca politicienii, altii ca medicii. Nu putem generaliza. Fiecare om este diferit.

| DyNo a răspuns:

Da, asa este.

| Chαяtreux a răspuns:

In mare parte da. nici n-avem idee cat de subtire este linia dintre credinta si rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu toti. Multi insa, Da. Aveai nevoie de o confirmare sau aveai nevoie ca cineva sa-ti spuna ce vrei tu sa auzi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai baiatule.mi-e si frica sa ies din casa.stau pe dupa colturi, ataca, se organizeaza in gasti, au arme.iti iau banii din buzunare si-si fac vile isi cumpara masini, e de speriat.de sarbatori vin si-mi darama usa, si ma forteaza sa pup o icoana pentru care platesc.la copii le taie limba daca vorbesc urat.mi-e groaza.ce e de facut? tu cum faci fata la asemenea atrocitati? bai omile si miiiint extraordinar, tocmai ei care spun ca tot ce e scris e adevarat, miiint de sting.nu ca noi pe tpu.pai noi santem ingerasi.io deja am in jurul capului un fel de lumina ca un cerc asa.tu ai? apai dupa cum minti nu prea cred mai jigodie romaneasca, care nu-ti plac banii si ti-a casunat pe popi, da pe doctori, politicieni.interlopi,patroni care-si bat joc de tine si de parintii tai,fratii tai,nu-i vezi. taca-ti fleanca si cand vei pune lucrurile la punct, poate vei reforma si religia in tara asta.dar pana atunci mucles, fiindca nici un popa nu mi-a luat nimic niciodata si, am cativa ani, decat daca am dat de bunavoia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum ceva timp cand eram inscrisa intr-o echipa (Dragonii Albastrii), era un joc vechi de sute de ani si profesorul nostru era un popa tanar, cred ca ala era cel mai dragut popa pe care l-am vazut vreodata :X
Sunt destui escroci, indiferent de ce uniforma poarta.

| CannbalCorpse a răspuns:

Ba da, am vazut acum cateva zile un reportaj cu o camera ascunsa, pfff. le spuneau oamenilor că daca vor mantuire sa le dea peste 500 lei, chiar 1000 lei si salariul lor sa fie binecuvantati Sper că te.am putut ajuta.O seară bună!

| victorandrei a răspuns:

AMIN laughing

| victorandrei a răspuns:

Nu poti spune chiar asa pentru ca nu vine popa sa iti bage mana in buzunar, lumea ii da laughing doar nu e prost sa refuze

| Ben00 a răspuns:

Eu credeam ca soimos si inferno sunt cei mai mari.

| PotatoMustDie a răspuns:

Nu cei mai mari, nu toti, dar sunt.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| casablanca40 a răspuns:

Cei mai jegosi oameni.

| C0nstantin a răspuns:

De ce mai pui intrebari retorice? happy E clara treaba...

| Never4ever a răspuns:

Probabil ca da.laughing

| AnicaiAlin a răspuns:

Referitor la sarlatani stiu o faza foarte urata facuta de un preot unei batrane singure.
Nu am sa dau nume si nici locatie pentru ca nu vreau sa defaimez. Este un caz real care mi-a fost impartasit de sora preotului.

O batrana avea somnul foarte nelinistit. Locuia singura si a ales sa apeleze la un preot pentru a vedea daca o poate ajuta cumva.
Dupa ce i-a povestit preotului ca sotul a murit, a inceput sa se simta straniu in apartament.
Preotul ca un om marinimos s-a oferit sa mearga sa sa sfinteasca locul.
A mers si in momentul in care a intrat in casa a spus ca simte o prezenta straina, nu foarte buna. dar ca va sfintii locul si poate o sa fie mai bine.
Treaba nu a functionat, femeia a venit in continuare la biserica si a povestit ca nu mai rezista si nu stia ce sa faca.
Preotul a sfatuito sa se mute, dar cum femeia nu avea unde trebuia prima oara sa vanda apartamentul.
I-a si spus femeii ca o enoriasa cauta un apartament pentru nepotul ei care urma sa termine scoala.
Batrana a vandut apartamentul pe o suma derizorie.
Femeia care a cumparat apartamentul este mama preotului.
Acelasi preot, a construit o casa foarte mare pe banii primiti de la enoriasi, din materialele de constructie donate bisericii, din diferite ajutoare primite de la oameni din Romania si strainatate.

Oare cati altii mai sunt ca el si asemenea lui?
Cati se plimba in masini scumpe, au case scumpe in timp ce unii batrani renunta la o paine pentru a da bani bisericii pentru a-si cumpara un loc in rai?

Nu sunt extremist, dar daca as putea i-as aduna pe toti preotii pe o insula cat se poate de mica si i-as lasa acolo sa traisca o viata in mizerie, agonie si disperare pentru toate nedreptatile pe care le fac si pentru care nu sunt pedepsiti.

| ciprianjurje a răspuns:

Sunt multi asa dar nu toti. Nu poti spune asta, sa zicem, despre parintele Arsenie Papacioc sau despre parintele Arsenie Boca si mai sunt destui.

| libertatea98 a răspuns:

Nu avem noi dreptul sa judecam pe nimeni.Este gresit sa generalizam. Popii in general sunt persoane alese de Dumnezeu.

| Clape a răspuns:

Nu neaparat

| AlexMirel97 a răspuns:

Asa-i... Ti-as da funda, dar nu pot D: