Mergi la biserica adventistă de ziua a șaptea. Doar acolo vei putea găsi pacea și fericirea. Singur nu o vei găsi; ci o vei găsi doar în prezența lui Dumnezeu. Și Dumnezeu este doar în biserica adventistă de ziua a șaptea. Dacă vrei să vezi lucrurile, oamenii și viața așa cum le vede Dumnezeu, mergi la biserica adventistă de ziua a șaptea din localitatea ta. Grăbește-te să-i afli locația și programul.
Stă scris: "Dumnezeu stă împotriva celor mândri, dar dă har celor smeriți."
Slăbiciunea lui Dumnezeu sunt cei slabi, cei care nu se pot descurca singuri în viață; adică de cei săraci în duh.
Cât despre cei 144.000 aceștia sunt cei care vor fi mântuiți la final, și vor fi acei oameni sfinți care nu vor gusta moartea. Ei sunt ca primul rod al tuturor celor mântuiți. Prin ei Dumnezeu va dovedi întregului univers că omul poate să trăiască sfânt, neprihănit, fără păcat, chiar și într-o lume nelegiuită.
Nimic nu e întâmplător.
Fals și fals. Numărul la care te referi nu e literal. E un număr simbolic. Iar oamenii urâți din potrivă, de multe ori sunt și răi. Aproape totdeauna poti să vezi bunătatea sau răutatea unui om pe fața lui. Dacă ești urât probabil ești și rău.
Sunt drăguț fizic! Rau sunt! Dar și foarte civilizat și cinstit. Sunt puțin rasist dar e normal la ce tratament am primit de la țigani și români,din cauza lor am o anxietate gravă de la bullying și altele! Am fost un om bun,dar societatea m-a înrăit și rasismul dintre români și țigani! Sunt satul de țară asta primitivă, dar nu pot sa merg altundeva că tot de români și țigani dau! Din ce am văzut unii români sunt cat de cat educați, dar tocmai mai puțini! Sunt urat că nu muncesc și că la multi le zic in fața. Nu sunt nici eu perfect, și eu sunt malefic dar am fost o viață întreagă cuminte, extrem de cuminte și de societate am fost perceput la fel datorita tenului închis! Multi sunt răi dar poartă măști in funcție de interes!
Cum poți să fii rasist împotriva românilor când tu însuți ești român? Mai ales că românii sunt albi. Nu cred că ai nimic cu rasa albă. Mi se pare hilară orice formă de rasism împotriva albilor (români inclusiv, fiind albi). Albii au realizat ca rasă mai mult decât orice altă rasă la un loc.
Nu sunt chiar român și nu sunt alb, sunt mulatru! Nu neapărat rasist, simt o repulsie față de aceste medii fiindcă mi-au făcut mult rău.
Am înțeles deci ești jumate negru. Ce e cealalta jumate? Ungur? Sas?
Sunt oltean maghiar ma! Din cauza tenului închis unii cred că aș fii tigan! Eu nici măcar nu ascult deloc,da deloc manele! Nu beau,nu mă droghez,nu fumez,nu bârfesc și denigrez cum fac românii și țiganii. E logic că mă consider superior acestor natii primitive! Sunt și eu român asta nu înseamnă că trebuie să suport românii! Adineauri eram în tramvai și niște adolescenți aveau un limbaj de mahala și fete erau români nu țigani, râgâiau! Românii își fac nevoile fiziologice pe unde apuca, au femei prostituate românce peste tot, comit incest in familie prin Moldova destul de frecvent și avem și mămici adolescente mămici, suntem un top 3!
Daca te duci dincolo la bordeluri numai românce sunt! Crimele țiganii le-au comis de au speriat Europa,furaciuni,bătăi cu săbii etc!
Am probleme,am atac de panica pe strada,agorafobie și unii au râs! Vad pe TikTok cum românii fac cu ou și cu oțet africanii,din cioara,nespălat,și tigan nu îi mai scot și aia nici măcar nu sunt țigani sunt africani! Bârfim toată ziua aproapele și ne dăm creștini mari că mergem la biserică,când în colo numai ura proiectăm pe cei care sunt diferiți! Scuipam pe jos, râgâim in magazine,pe strada,tragem besini,ne pisam și ne facem treaba mare peste tot,pe unde apucam deși de multe ori toaleta e in apropierea noastră!
Ascultam manele pe străzi!
Râdem de osmenii bolnavi zne bucuram de moartea altora am văzut pe Tiktok ogramada de cazuri și nu doar acolo.
Românii și țiganii se urăsc de moarte!
Cum sa suport eu nații omule așa de primitive și rele? De mine au ras unii când eram panicat pe strada și tremuram de la anxietate! Lumea mă face cu Parkinson când eu de fapt am anxietate generalizata,mă denigrează,defăimează etc. Eu nu bârfesc, nu deranjez pe nimeni, stau cuminte în casa și pe unde mă duc, sunt politicos! Am devenit rasist și rău din cauza societății și că am primit bullying gratuit, și de țigani am fost bătut aiurea! Și dacă eram 100% român sau tigan eu aceeași părere o aveam despre români și țigani! Înțelegi? Nu contează ce origine am eu,contează cum sunt eu ca om! Și da,mă consider superior românilor și ciorilor datorita faptului că sunt foarte civilizat! Dar,in Romania într-o țară de cocalari și maneliști daca ești prea bun îți iei bullying,ești batjocorit! Nu tine nimeni cont că ești bun la suflet și că ești un om valoros,te face praf daca te vede diferit,sunt pățit nu vorbesc din cărți!
Ogramada de experiențe am cu aceste nații urate de aia am ajuns sa nu pot câteodată ieși afară de la anxietate și să lucrez! Oamenii mă denigrează,nu știu dacă din invidie dar m-am saturat sa fiu bun crede-mă,mi-a ajuns! Eu sunt și în realitate cum sunt aici,nu sunt ca voi sa port măști! Eu mereu sunt autentic! Și da,multi nu mă suporta că le zic adevărul în fața! Mie nu îmi place să bârfesc! Deci,sunt și eu român! Am mai multe origini sunt metis!
Am cunoscut țigani care erau domni și care au devenit avocați,nu e o ura generala rasistă,ci o disprețuire și nemulțumire fiindcă sunt mereu denigrat și eu îmi văd de treabă mea! Pot sa devin și violent daca vreau,unii poate ma consideră fraier că tremur și par speriat de bombe dar eu pot destul de ușor să devin și un animal sa devin letal! Îmi permite forță fizică,dar aleg înca sa îmi văd de treabă mea.
Adolescenții români sunt mai needucați decât țiganii,așa de execrabil au ajuns românii că nu știu să își educe primatele de copii!
Nu sunt jumate negru,sunt creol! Sunt și eu jumate român.
Voi sunteți fasciști de aia va iubiți propria nație,dar dincolo cine crezi că te sapa la locul de munca și în alte circumstanțe? Îți zic eu tot romanul îți face cel mai mult rău din invidie,de aia românii se feresc între ei că știu ce oameni buni sunt!
Să știi că nici despre unguri nu am o părere prea bună, dar sunt mult mai educați decât românii!
Eu am trecut prin multe voi nu puteți înțelege nici dacă va desenez de ce am disprețul asta! Dar nu pe toți că sunt și oameni ok, dar puțini, prea putini, și pe aia ii respect maxim indiferent că sunt țigani sau români!
Nu poți să zici că ești român și că urăști românii. Asta înseamnă că te urăști pe tine însuți. Iar dacă zici că românii sunt primitivi înseamnă că te consideri pe tine însuți primitiv. Și eu sunt pe jumate ungur și consider ungurii inferiori.
Sunt din toate punctele de vedere mai civilizați decât românii! Nu pot sa zic că e rasism,e o repulsie cauzata de bullying și de toate relele ce le-am primit gratuit! Mi scârbă gen că de gândaci! Dar nu pe toți! Incerc sa lupt cu chestia asta ce o fi ea,dar nu pot fiindcă lumea mă tot urăște și bârfește! Uneori în ultima vreme o merit,dar am fost cuminte că un sfânt ani de zile,cu grămada și tot nu era ok! Degeaba, eu arăt a tigan, a morocan, lumea nu mă vede cum sunt eu cu adevărat, ei mă văd cum le convine lor! Daca oamenii nu mă văd cum sunt eu cu adevărat îmi bag pl in toți și în morții lor!
Vezi că ungurii au alte defecte dar nu se pisa și se caca ca noi in boscheți pe unde apuca și nu aruncă gunoaie pe unde apuca! Noi suntem campioni la așa ceva! Și la bârfit! Unii ar merita bătuți crunt da îmi văd eu de treabă mea! Oricum vad că la noi e la moda sa te intereseze cum e vecinul,ograda lui,suntem de o nesimțite și răutate ieșită din comun! In loc sa își vadă unii de viață lor de problemele lor pe ei îi interesează problemele altora! Numai primatele se comporta ca noi. Am fost in câteva țări și nu am văzut ca noi de idioți!
Unii nu mai pot că eu nu lucrez asta e problema,ii frământă, ii roade invidia că am bani și nu lucrez! Eu in realitate nu am bani, aveam când o duceam bine! Ei au rămas cu impresia că am și acum! Nu știu boss pur și simplu unii români și țigani ar merita sa se facă săpun din ei, nu toți, da unii da!
Eu știu cum sunt ca om și de aia sunt revoltat! Înseamnă că sunt un om important pentru unii de mă tot denigrează și bârfește și defăimează! Și mamele lor la fel de cordite sunt că de acolo pleacă educația de la părinții lor.
Nu e deloc sănătos să fii așa împotriva propriei etnii pentru că ție îți faci rău. Măcar cei care urăsc alte etnii îi înțeleg că sunt altele, dar să-ți urăști propria etnie e boală mentală. Urăștie țiganii cât vrei, dar e complet idiotic să urăști propria ta etnie. Înțeleg că ți-ai luat bully dar asta n-are nicio legătură cu ura față de propria etnie. Și nu înțeleg de ce scrii atât și argumentezi atât. Chiar crezi că citesc tot ce zici?
Romanul in unele cazuri e mai de cacao decât țiganul,tu ca ungur ar trebui sa știi asta,mai ales că românii nu va suporta! Mă șterg la fund și cu unii romani că nu sunt mai buni decât țiganii. Aveam prieteni români destui și furau din magazine! Despre ce rahat vorbim aici? In Moldova se comit incesturi în familie,ei tot români sunt! Acum am văzut cum unul pe TikTok a murit,era adolescent și unii se bucurau că a murit,parca l-a anunțat și la știri adineauri!
Acum câteva zile era un african făcea live și era bullyit! Nu știu, eu nu mă consider român, nici ungur ci un om, dar care își vede de treaba lui!
Are mare legătură cu bullying-ul că nu mai pot sa ies afară din casă câteodată, și aia erau români nu țigani! Aperi românii dar ei te-ar îngropa ca ungur ești prost rău
Sunt multi romani care nu suporta românii, și aia sunt 100% români! Mi-au zis mie că se feresc de români pe dincolo că nu vor să audă de ei că știu ce hram poarta! Și nu aveau probleme psihice oamenii, erau realiști!
Să-ți urăști propra etnie e boală mentală. Românii care se comportă ca țiganii nu sunt răi din cauza etniei lor ci din cauză că imită comportamentul țigănesc. Încearcă să înțelegi că tu ai sânge de român în tine și îți jignești propriul sânge. De ce te simți confortabil să urăști o parte din tine? Asta nu înțeleg. Nu ignora întrebarea.
Nu imita comportamentul țigănesc imita prostia și faptul că părinții lor de rahat nu le-au oferit nici o educație! Vezi că am cunoscut țigani și țigănci ce le aveam colege ce au devenit avocați,și cu funcții înalte și români care nici un sfert nu au ajuns la acel nivel a țiganilor.
Nu sunt educați nu contează ce sunt ce nu sunt,fluieră prin magazine scuipa pe strada, râgâie in instituții am văzut! Fii tu mândru, ești un fascist! Nu știu ce oameni ar iubi românii și țiganii sincer, cancer pe pământ sunt infecțiile astea! Dar, ii respect pe cei care sunt diferiți!
Ți-am zis ..multi sunt care urăsc românii,persoane cu studii superioare nu idioți,din cauza unor români prosti aleg sa plece in alta tara mai civilizata! Nu știu dacă e o parte din mine,eu am mai multe origini! Daca lumea îmi dă mereu cu hate tu ce ai vrea? Sa am o părere bună? Daca unii rad de mine când fac atac de panica pe strada, sunt timorat și speriat și unii rad cum se numește asta? Nu că sunteți de rahat? Unde e empatia?
Acum a murit un tânăr și unii se bucura că a murit! Cum să iubești așa ceva? Ești tu bolnav mental și restul ca tine! Tu nu ești ungur adevărat ești fals, ipocrit! Asta e nemulțumirea mea față de ce am primit în schimb. Nemulțumirea o afisez aici, daca o pun in aplicare va fi nasol! Eu in viața mea nu as putea sa rad de un om cu probleme! Românii asta fac, rad și batjocoresc oamenii diferiți! Sau cu probleme! Ii ridiculizează! Tatăl meu vitreg era român 100% și ura românii,că îl băteau, il jefuiau! Țiganii nu îi făceau nimic că sa vezi, tot românii lui îl băteau! Sunt unii români ok, restul sunt nașpa, mai nașpa decât gipsy people.
De ce se feresc românii pe dincolo între ei ca ala cu coarne de tămâie? De buni ce sunt? In străinătate al tău îți face cel mai mult rău nu străinul
Ramai in continuare un ultra naționalist! Când o să evoluezi mai mult decât alții, sau ai ce alții nu au o sa vezi că vor incerca mereu să te tragă în jos și să te defaimeze! Când mergem pe dincolo și dam de bani uitam de unde am plecat numai figuri avem! Alții au milioane de euro și nu au arfele noastre, noi am dat de câteva mii de euro nu ne mai ajunge nimeni la nas! Nu ai cum sa mă contrazici, tu cred că în viață ta nu ai fost într-o țară civilizată sa faci diferența între ei și noi.
Eu înțeleg că ai mai multe origini dar una dintre ele este cea de român, nu? Deci înseamnă că tu îți urăști o parte din tine, corect?
Și de ce zici că sunt ungur fals? Sunt pe jumătate ungur ca sânge. Nu-mi pot schimba sângele. Sângele meu nu e fals. Jumătate din familia mea e din Zalaegerszeg din Ungaria cu numele Döme. Sunt unguri 100%.
Ungurii considera românii țigani, și așa și este românii sunt ca țiganii la comportament! Ungurii sunt net superiori românilor din toate punctele de vedere! Sunt mii de români care urăsc românii, știu că nu mă crezi dar chiar ei mi-au zis.
De ce îmi ignori întrebarea și raționamentul? Te-am întrebat dacă crezi că e ok să te urăști pe tine însuți avand in vedere că ești român. Dacă toți românii sunt răi și țigani înseamnă că și tu ești rău și țigan, nu? Daca urăști românii înseamnă că te urăști pe tine, nu?
Mergi la biserica adventistă de ziua a șaptea. Doar acolo vei putea găsi pacea și fericirea. Singur nu o vei găsi; ci o vei găsi doar în prezența lui Dumnezeu. Și Dumnezeu este doar în biserica adventistă de ziua a șaptea. Dacă vrei să vezi lucrurile, oamenii și viața așa cum le vede Dumnezeu, mergi la biserica adventistă de ziua a șaptea din localitatea ta. Grăbește-te să-i afli locația și programul.
Pai asa e. Si Pavel a zis ca Dumnezeu a ales pe cele slabe ale lumii pentru a le face de ras pe cele tari.
Adică? Dezvolta puțin. Adică eu sunt tare? Vad că rad oamenii de mine pe strada de când am anxietate, unii mă denigrează la greu numai când mă vede! Dar la spate! Nemernici ordinari.
Este o teorie a lui Pavel. El descrie mai bine in epistole. Eu nu ma pricep la chestiile astea religioase.
Effy35 întreabă: