anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vezi ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta? Romani 2:4 Cat mai amani? 2 Petru 3:9 "Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungă răbdare pentru voi şi doreşte ca niciunul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă."

7 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Amin!
Pacat ca omul nu ia seama si se amageste cu faptul ca "Dumnezeu nu exista" o singura viata are,de care isi bate joc,traind-o in curvie, betie, minciuna etc. iar dupa moarte nu se mai intampla nimic. Disparem ca aburu...

" Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată."

| Dumnezău a răspuns:

Dumnezeul despre care vorbesti nu exista.Sunt peste 5000 de zei creati dupa tiparul asta,de zeu iporit, demiurg, si atot-puternic.Ma lasi? Opriti-va din aberatii stupide, ca o sa ajungeti niste oi, ca alea din Ferma Animalelor.

| Woodenpints91 a răspuns:

Îmi vine să vomit...

| soimos a răspuns:

Asta zau ca nu am vazut!
In schimb am vazut in cartea de istorie cum "dumnezeul" pocaitilor (adica cel slvit ca Lucifer) a comis zeci de milioane de crime si alte bicisnicii!
Si asta numai bunatate nu se poate numi!

| Zeroosi a răspuns (pentru soimos):

Dumnezeu a creat omul,El da suflare, El ea suflarea, pacatul te departeaza de Dumnezeu(Isaia 59:2 "ci nelegiuirile voastre pun un zid de despărţire între voi şi Dumnezeul vostru; DA DUMNEZEU E BUN, gelos DA E SI FOC MISTUITOR pentru cei nu vin la pocainta Evrei 12:29 "fiindcă Dumnezeul nostru este „un foc mistuitor"."

| Kazimir a răspuns:

Am și eu o întrebare. Cu ce îți tratezi schizofrenia? Ce plan de tratament ai? Am nevoie pentru anul viitor de un subiect să-mi termin diploma de licență să pot să încep rezidențiatu în psihiatrie.

| Zeroosi a răspuns (pentru Kazimir):

Slava Domnului ca m-a videcat si nu am nici o boala mintala