Amin!
Pacat ca omul nu ia seama si se amageste cu faptul ca "Dumnezeu nu exista" o singura viata are,de care isi bate joc,traind-o in curvie, betie, minciuna etc. iar dupa moarte nu se mai intampla nimic. Disparem ca aburu...
" Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată."
Dumnezeul despre care vorbesti nu exista.Sunt peste 5000 de zei creati dupa tiparul asta,de zeu iporit, demiurg, si atot-puternic.Ma lasi? Opriti-va din aberatii stupide, ca o sa ajungeti niste oi, ca alea din Ferma Animalelor.
Asta zau ca nu am vazut!
In schimb am vazut in cartea de istorie cum "dumnezeul" pocaitilor (adica cel slvit ca Lucifer) a comis zeci de milioane de crime si alte bicisnicii!
Si asta numai bunatate nu se poate numi!
Dumnezeu a creat omul,El da suflare, El ea suflarea, pacatul te departeaza de Dumnezeu(Isaia 59:2 "ci nelegiuirile voastre pun un zid de despărţire între voi şi Dumnezeul vostru; DA DUMNEZEU E BUN, gelos DA E SI FOC MISTUITOR pentru cei nu vin la pocainta Evrei 12:29 "fiindcă Dumnezeul nostru este „un foc mistuitor"."
Am și eu o întrebare. Cu ce îți tratezi schizofrenia? Ce plan de tratament ai? Am nevoie pentru anul viitor de un subiect să-mi termin diploma de licență să pot să încep rezidențiatu în psihiatrie.
alfons2390 întreabă: