Vezi ca ai incurcat borcanele. Oamenii de stiinta sustin teoria evolutiei, iar crestinii teoria creatiei.Si ce sa urmarim?
Doar o parte. Sunt impartiti si oamenii de stiinta. Daca nu sti INFORMEAZA-TE! sau uitete la documentar
Sunt foarte informata.Cunosc multe teorii cu privire la aparitia acestui sistem si a omului.
Ar trebui sa stii atunci ca parerile sunt impartite.
Am vazut prima parte. A inceput bine. Prima fraza m-a determinat sa ma uit.
Discovery indoctrineaza lumea si nu o sa gasesti un documentar ca asta acolo.
urmeaza sa vad restul si iti spun parerea.
Ma bucur ca te-ai uitat la prima parte
Acum îmi este somn, îmi este și foame, dar voi vedea sâmbătă sau duminică documentarul recomandat de tine, că până atunci nu am timp, pentru așa ceva, și dacă nu dai funda între timp, îmi voi exprima și eu părerea despre el.
Practic,singurele tale dovezi sunt linkuri de TPU, lovendal, youtube si moldova crestina (cu siguranta siteuri cu adevarat stiintifice si obiective).
Cool story bro!
Ce nu intelegi ca nu are cum sa fie reala o asemenea teorie. Plus ca mai este si teorie deci nici oamenii tai de stiinta nu sunt convinsi.
De fapt, o asemenea teorie (desi astia-ti tot explica ce s-a intamplat tu o ti pe a ta) ar fi printre putinele care ar putea fi reale.
Sau pentru tine "barbatul a fost creat de dumnezeu din pamant si femeia dintr-o coasta a acestuia" suna mai a "teorie"?
Deci te notam si pe tine pe lista de cimpanzei. avem destui dar mai este loc pe lista.
Bun, pe tine te trec pe lista de "namol si coaste", sunteti cateva sute de milioane dar nu-i nimic, mai este loc.
Ala de pe link.
Scriemi linkul din noi ca nu vad nici-un alt link in ce ai scris tu.
SCUZE! Tocmai pasta l-am uitat :)) http://www.youtube.com/watch?v=ZOr4JPhXOPc
Am reusit sa ma uit la primele 2 parti din amuzament.
nu am nimic cu religia ta, ma bucur ca o ai, dar sunt niste aberatii si niste inventii in doar primele 2 parti, care imi dau fiori.
vrei sa stai numa in biserica si sa citesti doar carti religioase, e iar problema ta, nu ii pasa nimanui ce faci, dar apoi vezi un documentar ca asta si gata, o ai dovezi.
stii de ce sunt luate in deradere prostiile astea? pentru ca pana si manulalele de fizica si istorie de clasa a 5-a arata cat de pline de prostii sunt aberatiile spuse de aia.
principiul lui copernicus inseamna ca viata omului are un scop in univers sau ca sunt alte civilizatii? omul acela a insemnat un progres urias in intelegerea universului, si munca lui stiintific ase referea doar la sistemul solar si faptul ca planetele orbiteaza in jurul soarelui, nu scopul nostru divin in univers.
sau partea cu zona locuibila. de ai avea macar notiuni de scaola generala ai stii ca asa zisa subtirica zona locuibila e imensa. venus arata exact ca pamantul, avea apa lichida, continete, poate plante. si soarele era la fel de fierbite atunci ca acum, nu distanta numai au facut sa devina asa venus. iar cat priveste procentele acelea, de fapt pamantul are loc de miscat 37 la suta. asta inseamna pana aproape de marte, care iar in trecut arata ca pamantul, si nu are o suprafata inghetata, chiar e apa lichida la suprafata lui marte.
prostiile spuse de aia cu documentaru sunt de neiertat nu pentru ca gresesc. hai, nu stiu, am facut o greseala, fie. dar ei stiu ca gresesc, ei mint intentionat pentru a convenge masele ca stiinta minte si religa are dreptate. si ce e ciudat e ca am spus, un elev de clasa a 8-a ar putea sa zica ca pana si cele mai nevinovate afirmatii a lor contrazic fizica, tu de ce nu o faci?
de acu inainte da demonstratii scrise. citeste siteuri stiintifice, sunt unele fascinante, intreaba un astronom e un site strain care iti raspunde la toate intrebarile despre ce stie stiinta despre planete si univers, siteuri care explica la un nivel de incepator evolutia, si tot asa.
asa ca invata, gandeste, judeca, si dupa ce cunosti lucrurile despre care tu spui ca sunt basme, vino cu argumente de ce sunt gresite. se vede clar ca nu ai nici un habar nici despre evolutie nici despre univers, si crezi orice ti se spune, asa ca nu are nimeni rabdare sa se contrazica cu un zelot.
Eu nu pot sa zic ca mai am o religie. sunt liber cugetator. Dar multumesc pentru parere si mai astept si altele.
Oricum lucrul ca ne tragem din maimute este o inventie din punctul meu de vedere. NU ar mai trebui sa existe maimute atunci. Si daca compari mintea omului cu cea a unei maimute iti dai seama ca teoria asta e complet falsa.
Imi pare rau ca ai inteles gresit teoria evolutionista, dar asta este.Nu stiu ce e asa de greu sa intelegeti ca nu ne tragem din maimute, ci avem stramos comun, repet, stramos comun.Stii ce inseamna asta? Inseamna ca o specie s-a despartit in 2 ramuri, adica specia noasta, respectiv maimute.Am vizionat o parte din documentarul postat de tine, dar acelea nu sunt explicatii convingatoare, deoarece multe sunt formulate gresit.Cum spunea si muffy1 mai sus, privilegiul nostru nu e asa divin, deoarece exista mai multe planete in sistemul nostru solar care pot sustine sau au putut sustine viata(Terra, Marte, Venus).Si nu am luat in considerare galaxia, care are 100 miliarde stele, iar punand 2 planete locuibile la fiecare stea(sau la jumatate din stelele existente) rezulta un numar impresionant de planete ce pot sustine sau ce au sustinut viata(si asta doar in galaxia noastra).Cum spune si in video, conceptia occidentala asupra astrologiei a fost gresita foarte mult timp, deci ce te face pe tina sigur/a ca nu ai si tu o conceptie gresita care persista de mii de ani? Tocmai asta e problema, ca noi, oamenii, vrem sa ne simtim extra importanti, si de aceea ne mintim singuri ca suntem alesii, privilegiatii si alte prostii.Totul este prea perfect in opinia multora, dar totul tine doar de geometrie. Oricum, populatia Pamantului inca are gandirea prea frageda (sa nu zic inapoiata) pentru a intelege cum sta treaba cu Universul. Tine minte: Putini au facut descoperiri, restul turmei doar a copiat schita. Deci nu suntem atat de inteligenti precum credem, doar putini dintre noi au fost „privilegiati".
"Oricum lucrul ca ne tragem din maimute este o inventie din punctul meu de vedere..."
Cimpanzeul este cea mai apropiata ruda a noastra inca in viata, oamenii si cimpanzeii bonobo au in comun 98, 4 din ADN, asta nu inseamna ca omul s-a tras din cimpanzei. Stramosul comun al omului si cimpanzeului a trait in urma cu multe milioane de ani si a disparut.
Ma omule balenele se trag din maimute? omul are un stramos comun cu cimpanzeii, acel stramos comun era primata acum vreo 7 milioane de ani, noi suntem homonoizi, homonoizi erau specii diferite dar se puteau imperechia, noi suntem ultimaa specie aparuta acum o suta de mii de ani vezi nu e asa greu fa diferenta si tu logica toate mamiferele sunt maimute in capul tau?
Http://www.lovendal.net/......l-gresita/ scuze primul ink este gresit asta e corect
Desi,prin problema pusa ai urmarit sa-i dai "gata" pe atei, cred ca te-ai grabit.Nu am vizionat decat 2 episoade (poate le voi viziona si pe restul, din curiozitate), dar este clar ca ei folosesc aceleasi metode (indoctrinarea si comercialul) pe care le incrimineaza la Discovery si NG.Te-ai intrebat de ce le-au tradus in l.romana? Deoarece majoritatea credinciosilor nu cunosc engleza.Am remarcat ca vorbesc de creiatie ca singura explicatie a complexitatii lumii vi, dar nu se refera la un creiator anume.Dece oare? Deoarece toti credinciosii, indiferent de religie, sa poata folosi materialul respectiv drept argument al religiei lor.Bat moneda cu complexitatea "motorului flagelului", drept dovada a creiatiei, dar de ce sa nu presupun ca la inceput acest motor a fost mult mai rudimentar? O sa-ti dau un singur exemplu:principiul morilor de apa a plecat de la observarea unui copac cazut intre niste bolovani si invurtit de curgerea apei. Si te intreb eu:daca tot ce este complex presupune un creiator, pe cel care a creiat viul pe pamat, musai l-a creat cineva:cine?
De ce sa-mi pierd timpul cu un documentar de pe un web sit american?
oamenii de stiinta din documentarul ala sunt niste falsi in orice manual stiintific se spune ca pamantul nu a fost creat de o finta divina
daca evolutia ar fi falsa bolile din prezent nu ar exista e categoric o dovada incredibil de puternica tu ai fost vreodata bonav de o raceala? cum isi exlici ca apar virusi mereu?
daca vrei sa spui ca dovada adn este mincinoasa esti un orb care vede doar ce vrei testul adn este proba cea mai importanta intr_un caz asa ca mai terminati cu prostiile teoria evolutiei este reala, in primul un om de stiinta nu spune sigur ca a fost niciodata un om de stiinta spune posibil dupa ce am analizat x sa demonstrat y dar pot mereu aparea noi date nu confundati stiinta cu prostia
Daca nu te uiti nu mai comenta. am zis singura mea dovada despre evolutionismul vostru este clipul. Si cu bolile e alta chestie. Nu are treaba
Cum nu are treaba ma dar cum apar asa din senin?
Bolile sunt produse de virusuri, microbi sau alte microorganisme. Cele mai vechi forme de viata de pe Pamant. Dar cu tine dupa cum pui lucrurile ca m-am uitat si la alte raspunsuri de ale tale nu o sa ajungem la nici un context logic sau normal sau chiar la niciunul deci am scris clar in intrebare ca accept comentrii doar de la cei care urmaresc clipul nu de la cei care isi spun aiurea punctul de vedere fara sa se uite macar la clip.
Eu tem intrebat cum de apar noi virusi nu vechimea lor, deci testul adn nu da rezultate bune?
Cimpanzeii sunt maimute monderne e imposibila acea inventie si ele la randul lor au avut stramosi ca noi dar neam separat de ele asa greu e de inteles
Bine accept ca tu te tragi dintr-o maimuta dar nu si eu. Este o teorie foarte aiurea. Cum sa ne tragem din maimute.
Fara suparare tu esti lipsit de minte
dar ce minte ai tu!
Cum sa sustii asemenea bazaconii.
EU NU CRED NICI ÎN IEHOVA
de Mihai Eminescu
Eu nu cred nici în Iehova,
Nici în Buddha-Sakya-Muni,
Nici în viaţă, nici în moarte,
Nici în stingere ca unii.
Visuri sunt şi unul ş’altul,
Si tot una mi-este mie
De-oiu trăi în veci pe lume,
De-oiu muri în vecinicie.
Toate – aceste taine sfinte
Pentru om frânturi de limbã —
În zădar gândeşti, căci gândul,
Zãu, nimic în lume schimbã.
Si fiindcă în nimica
Eu nu cred—o, daţi-mi pace!
Fac astfel cum mie-mi pare
Si faceţi precum vã place.
inca doua strofe din imparat si proletar:
Religia – o frază de dânşii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?
Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea
Şi v-a făcut să credeţi că veţi fi răsplătiţi…
Nu! moartea cu viaţa a stins toată plăcerea -
Cel ce în astă lume a dus numai durerea
Nimic n-are dincolo, căci morţi sunt cei muriţi.
Asta e o poezie de a lui Eminescu si? ce argument este asta?
Ma aia nu sunt oamenii de stiinta si pocaiti care isi apara doctrina
Http://www.lovendal.net/......l-gresita/ am dat link-ul gresit
Http://www.lovendal.net/......l-gresita/
http://www.lovendal.net/......lutionism/
http://www.lovendal.net/......-evoluat2/
http://www.lovendal.net/......-evoluat2/
http://www.lovendal.net/......niciodata/
Si astea sunt lucruri inventate de oameni indoctrinati? Gasim sute de genul pe internet. Dar tu esti ateu dala fixat pe treaba cu Dumnezeu. Nici daca iti aduce un om 1000 de argumente tu tot pe a ta o tii. Esti o cauza pierduta cimpanzeule( nu este o jignire deoarece tu sustii aberatiile astea)
Nu cred ca asta ar trebui sa fie un subiect de cearta. Ganditi asaumnezeu a ajutat fiecare lucru sa evolueze devenind tot mai comlex ex: protozoare-spngier... nu exista nici o teorie sau ceva de genul e ceva de logica nimeni nu poate dovedi nimic.
andreiadrian0123456789012 întreabă: