| eustefan a întrebat:

Ce parere aveti de satanisti? Mie mi-e cam frica de ei, pentru ca am auzit un caz in care un satanist a fost posedat de lucifer si si-a omorat iubita, de atunci mi-e cam frica de ei...mda...voi? ce parere aveti?

41 răspunsuri:
| EvelinaOlivia a răspuns:

Pai ..ca sa fii posedat e necesar sa iti predai sufletul Satanei..printr-un anumit ritual din cate am inteles. apoi esti posedat..insa daca il ai pe Dumnezeu in inima ta ca sa zic asa.e imposibil sa fii posedat si nici nu trebuie sa iti fie frica de cei posedati.ei se manifesta urat doar in prezenta lucrurilor sau obiectelor care il reprezinta pe Hristos..de exemplu in prezenta Bibliei. nu poate fi posedat un crestin. Fiti realisti oameni buni! esti posedat atunci cand tu esti predat deja Satanei, altfel esti protejat de Dumenezeu, nu ai cum.

| eustefan explică (pentru Essencest11):

Vezi? De asta mi-e frica de satanist ca daca la zici ceva te omoara.

| 666Belial666 a răspuns:

Ma esti prost rau...
Nu Satana e un ucigas si Iehova(Iisus) dovada :

7 Au înaintat împotriva Madianului, după porunca pe care o dăduse lui Moise, Domnul; şi au omorât pe toţi bărbaţii.
8. Împreună cu toţi ceilalţi, au omorât şi pe împăraţii Madianului: Evi, Rechem, Ţur, Hur şi Reba, cei cinci împărați ai Madianului; au ucis cu sabia şi pe Balaam, fiul lui Beor.

Judecători 1:4 Iuda s-a suit, și Domnul a dat pe canaaniți și pe fereziți în mâinile lor; au ucis zece mii de oameni la Bezec.

Judecători 20:35 Domnul a bătut pe Beniamin înaintea lui Israel, și copiii lui Israel au ucis în ziua aceea douăzeci și cinci de mii o suta de oameni din Beniamin, toți în stare să poarte armele.

2 Împărați 19:35 În noaptea aceea, a ieșit îngerul Domnului și a ucis în tabăra asirienilor o sută optzeci și cinci de mii de oameni. Și când s-au sculat dimineața, iată că toți erau niște trupuri moarte.

Concluzia: N-ai de ce sa te temi de satanisti.

| eustefan explică (pentru 666Belial666):

Regula 11 a satanistilor:Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, DISTRUGE-L.Cum adica Distruge-l?

| 666Belial666 a răspuns (pentru eustefan):

... la asta chiar nu am ce sa zic

| danay72 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica decat de Dumnezeu, el e mult mai puternic decat Satan. Iacov4:8

| eustefan explică (pentru 666Belial666):

Regula 11 a satanistilor:Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, DISTRUGE-L.
Distruge-l inseamna OMOARA-l nu? Asta cum o explici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kalla):

Satanisti spirituali nu ucid.

| Kalla a răspuns (pentru anonim_4396):

Da am zis eu asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru eustefan):

Si asta e nimic, nene LaVey a scris in carte si cv despre sacrifiu uman, care e complet inutil.

| FaraNumePls a răspuns (pentru Essencest11):

Insfarsit cineva cu minte happy