Gresit.
De ce? O idee sentimentala,Dumnezeu iti da,dar nu-ti baga si in sacosa.
Nu astept ajutor de la nimeni, nici de la Dumnezeu.
Dumnezeu te impinge, te trage, tu faci totul.
De tine depinde sa iesi dintr-o situatie, nu de Dumnezeu.
O zi buna.
Atunci agnosticismul te prinde, incearca sa gandesti cat mai logic, si pune-ti cat mai multe intrebari, cand ai sa realizezi ca zeii nu exista, ei asta e alta mancare de peste
Nu e reala decat atunci cand crezi in ea cu fiecare gram al corpului tau.
Daca esti pe pragul sa iti pierzi credinta, pierdeti-o nu te opreste nimeni. O sa ti-o regasesti exact atunci cand vei fi cu adevarat pregatit, intre timp nu te mai chinui.
Fiul risipitor e cumva o premonitie a ceea ce ti se intampla tie.
Ateu in ce priveste zeitatiile inventate de oamenii (iclusiv crestinismul), agnostic in ce priveste cunoastere (explicitit asta inseamna). Infirm existenta zeitatilor, dar d-au o sansa a ceva denumit "supranatural", dar care poate nu e chiar asa supranatural ci doar un fenomen necunoscut
Hmmm toti ateii sa facem un plan, sa ne organizam sa dam branci la toti crestini dupa aceea propastie
.
Lasand gluma deoparte, eu zic sa te arunci in propastie
vei vedea ca ti se vor deschide ochii, vei fi mai relaxat, nu cu frica de 'bau-bau' nu te inchina la stele prietene
nu rezolvi nimic.intelege lucru asta, e doar pura poveste, basm, etc. Spune-i cum vrei, insa real nu e.Fi baiat destept ca tara geme de parlamentari(prostii)
Credinta in Dumnezeu apare doar in urma unei cunostinte exacte si acesta se face printr-un studiu aprofundat al Bibliei.E normal sa apara indoieli.Si eu am avut, ceea ce te poate ajuta e situl www.jw.org
Baza pentru a nu mai fi contradicţii asupra Bibliei nu este studiul după inspiraţia proprie.
Oricât de "atent" ar studia cineva, foarte uşor se poate cădea într-o oarecare "variantă de interpretare" dorită de un grup sau altul. Astfel, ultiul secol a inventat pentru nevoile diferitelor secte şi culte aproape 40000 de variante.
Textul Scripturii nu a fost scris pentru a fi receptat în mod confuz. Există în consecinţă un singur sens al mesajului, o singură interpretare!
Yukiee întreabă: