| нσяяσя a întrebat:

Sunt pe marginea unei prapastii adanci si sunt pe cale sa cad. Sa cad de pe aceasta stanca a credintei in Dumnezeu. Vreau sfaturi de la voi pentu a alege drumul corect. Ce ar putea sa mersi motiveze sa mai cred in Dumnezeu? Aceasta promisiune la viata vesnica nu avem de unde sa stim ca este reala. Vreau opinii logice si incercati sa aduceti argumente de la voi nu din Biblie.

43 răspunsuri:
| Hombre a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Corigenta, corigenta, corigenta... laughing

| Mikhtarian a răspuns (pentru Hombre):

Gresit.
De ce? O idee sentimentala,Dumnezeu iti da,dar nu-ti baga si in sacosa.
Nu astept ajutor de la nimeni, nici de la Dumnezeu.
Dumnezeu te impinge, te trage, tu faci totul.
De tine depinde sa iesi dintr-o situatie, nu de Dumnezeu.
O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru нσяяσя):

Atunci agnosticismul te prinde, incearca sa gandesti cat mai logic, si pune-ti cat mai multe intrebari, cand ai sa realizezi ca zeii nu exista, ei asta e alta mancare de peste

| нσяяσя explică (pentru anonim_4396):

Eu sunt liber cugetator nu agnostic

| нσяяσя explică (pentru Angel0):

Si incult este la moda sa fi sa stii.

| grab a răspuns:

Nu e reala decat atunci cand crezi in ea cu fiecare gram al corpului tau.
Daca esti pe pragul sa iti pierzi credinta, pierdeti-o nu te opreste nimeni. O sa ti-o regasesti exact atunci cand vei fi cu adevarat pregatit, intre timp nu te mai chinui.
Fiul risipitor e cumva o premonitie a ceea ce ti se intampla tie.

anonim_4396

Eu sunt ateu agnostic

| нσяяσя explică (pentru anonim_4396):

Pai cum asa?

anonim_4396

Ateu in ce priveste zeitatiile inventate de oamenii (iclusiv crestinismul), agnostic in ce priveste cunoastere (explicitit asta inseamna). Infirm existenta zeitatilor, dar d-au o sansa a ceva denumit "supranatural", dar care poate nu e chiar asa supranatural ci doar un fenomen necunoscut

| Liviu a răspuns:

Hmmm toti ateii sa facem un plan, sa ne organizam sa dam branci la toti crestini dupa aceea propastielaughing.
Lasand gluma deoparte, eu zic sa te arunci in propastiehappy vei vedea ca ti se vor deschide ochii, vei fi mai relaxat, nu cu frica de 'bau-bau' nu te inchina la stele prietenehappy nu rezolvi nimic.intelege lucru asta, e doar pura poveste, basm, etc. Spune-i cum vrei, insa real nu e.Fi baiat destept ca tara geme de parlamentari(prostii)

| danay72 a răspuns:

Credinta in Dumnezeu apare doar in urma unei cunostinte exacte si acesta se face printr-un studiu aprofundat al Bibliei.E normal sa apara indoieli.Si eu am avut, ceea ce te poate ajuta e situl www.jw.org

| milan9 a răspuns:

Nu trebuie sa-ţi pierzi speranta!

| milan9 a răspuns:

Baza pentru a nu mai fi contradicţii asupra Bibliei nu este studiul după inspiraţia proprie.

Oricât de "atent" ar studia cineva, foarte uşor se poate cădea într-o oarecare "variantă de interpretare" dorită de un grup sau altul. Astfel, ultiul secol a inventat pentru nevoile diferitelor secte şi culte aproape 40000 de variante.

Textul Scripturii nu a fost scris pentru a fi receptat în mod confuz. Există în consecinţă un singur sens al mesajului, o singură interpretare!