Adevarul este ca poti invoca demonii, si poti fi posedat, degeaba faci tu gargare cu tamaie si alte traditii, daca nu te intorci la Dumnezeu cu adevarat o sa ramai asa. Citesti numai porcarii de pe net, esti prostita cu toate minciunile despre cum sa scapi de tabla si cum sa invoci si alte porcarii, in loc sa citesti Biblia care este Cuvantul lui Dumnezeu, tu ai luat-o pe alta cale. Degeaba te spovedesti tu, nici macar nu sti ce inseamna, degeaba pupi cruci si faci matanii, lumea e prostita in masa de traditii, fiind aroganta necitind Adevarata CARTE. Sunt 2 lucruri pe care trebuie sa le faci chiar daca ai facut sau nu ce ai scris : Sa citesti Biblia si sa comunici cu Dumnezeu prin rugaciune,
Aoleu Doamne fereste! Roaga-te la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului! Ce oare ai avut in cap?! Ai grija...e foarte periculos.
Iron Maiden*, în primul rând.
În al doilea rând, ce ai citit tu sunt porcării. Ştii de ce? Pen' că nu e niciun Dumnezeu, deci niciun Satan. Nimic, zero, nul.
Simplu, îţi va trebui curaj. Ce te sfătuiesc in calitate de creştin este să îţi predai viaţa Lui Dumnezeu. Dumnezeu L-a trimis pe Hristos să moară pentru noi pentru păcatele noastre ca noi, acum va trebui să Îl accepţi pe El ca Domn şi mântuitor peste viaţa ta. Domnul Isus a invis moartea la El este soluţia, sângele Lui te poate curăţi de ori ce legătură demonică... caută să afli despre planul Lui Dumnezeu daca vrei mai multe scrie-mi pe mesaj...
Autobus? Tramvai? Iti bati joc de mine? Daca nu aspune-mi mai mult despre astea.Cum se inchid portalele? Am cautat pe internet dar nu scrie.
Daca povestea ta este reala, ( ceea ce ma indoiesc) sunt esentiale canoane de pocainta pentru ca ai recurs la practici demonice.NU vreau sa te sperii, dar Biserica interzice abstinenta la impartasanie minimum 7-10 ani celor care practica ocultismul.
Daca esti troll, du-te la somn. Maine e dimineata si trebuie sa te duci la scoala. Frumoasa povestea totusi.
Nu,nimic neobisnuit.Partea e ca cam fiecare in clasa si-a facut o tabla cu o foaie alba si o moneda si dupa ce am citit ca nu trebuie sa o arunci am luat-o si am conservat-o. O am inca in dulap ca imi este frica sa o arunc.Ce pot sa fac ca nu pot sa am grija de ea pana mor!?
E troll. Tu chiar crezi povestea? Si da. Biserica respinge practicile oculte ( pacat ca n-ar putea fi nimiciti vrajitorii... II URASC) si din cate stiu parca 7-10 ani individul ce a recurs la practici demonice nu se impartaseste. Nu sunt teolog, sunt om de stiinta. Vorbesc din auzite acum.
Vezi ce îmi scriai atunci!
http://www.tpu.ro/......-mai-sunt/
Nu sunt ateu, și există un Dumnezeu!
Dc urasti vrajile si vrajitorii? dumnezeu nu e vrajitor?
Otilia_Luiza_1990 întreabă: