| SaveTheNature a întrebat:

Va rog sa ma lamuriti cu ceva.
Nu vi se pare ABERANT cand cineva afirma ca tocmai religia in care s-au nascut ei e cea dreapta?
Ce sa insemne asta NOROC?
Adica in fine nu se vede clar ca :
-musulmanul crede ca religia lui e cea dreapta
-protestantul crede ca religia lui e cea dreapta
-budistul crede ca religia lui e cea dreapta
-hindusul crede ca religia lui e cea dreapta.
Musulmanul are Coranul
Crestinul are Biblia
Daca va nasteati musulman va lepadati de ea si treceatila cea crestina?
Copii nebotezati vor ajunge in iad si vor arde ca niste caini?
Ce inseamna dreptate?
Gresesc daca vreau ca oamenii tuturor religiilor sa ajunga in cer sa il vada pe Dumnezeu si sa stea in cer musulmani alaturi de crestini alaturi de hindusi alaturi de protestanti?

Răspuns Câştigător
| Jerusalem a răspuns:

Era un banc misto: cica moare un ateu si ajunge la poarta raiului, fata in fata cu Sf Petru. Sf Petru zice in soapta "hai sa facem un scurt tur"
"uite, aici, in gradina asta sunt budistii, in catedrala asta sunt catolicii, aici in gradina asta sunt martorii lui Iehova, in moschee sunt musulmanii, aici in sinagoga sunt evreii, aici..." "ia stai asa! -il intrerupe ateul - adica toti astia sunt in rai?!?! " "da" raspunde tot in soapta sf Petru.
"Da' de ce vorbim in soapta?!"
"fiindca suntem langa Biserica ortodocsilor, si astia cred ca sunt singuri p-aici"

46 răspunsuri:
| SaveTheNature explică (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

In cer vor ajunge sui musulmani si protestanti si hindusi si budhistiwinking pentru ca si ei sunt oameni.
Toti suntem oameni si Dumnezeu ne iubeste in mod egal indiferent de religiehappy.
Nu religia il salveaza pe om, ci faptele sale.

| Ager a răspuns (pentru SaveTheNature):

VOI NU ÎNȚELEGEȚI CĂ CERUL NU ESTE PENTRU OAMENI? Ce a spus Isus? "Fericiți sunt cei blânzi căci ei VOR MOȘTENI PĂMÂNTUL!", în plus, IIAD-ul nu există cum vi-l imaginați voi... iadul = distrugere veșnică, nu chin veșnic...
și doar o religie în toată lumea face voința lui Dumnezeu, DOAR UNA... Care religie sfințește numele lui Dumnezeu, Iehova? Care religie ascultă de poruncile Bibliei chiar dacă de multe ori nu e chiar așa de ușor? Care religie predică așa cum a spus Isus Cristos? Care religie este în peste 236 de țări și teritorii? Care religie prezintă adevărul pur al Bibliei, fără deformări? Care religie își iubește aproapele, de aceea nu participă la războaie? și multe altele...

| SaveTheNature explică (pentru Ager):

Si care e acea religie? ca muslumanii au Coranul nu Biblia.Cum convingem miliarde de oameni ca au ales cartea gresita?
sau pe Budhisti ca nici ei nu au biblie.
Sau pe hindusi ca nici ei nu au Biblie.
Si crestini in lume unt cam 1 miliard jumatate. Ce se intampla cu restul de 5 miliarde jumatate? Nu toti oamenii pamantului stiu de Biblie. Si in fine ei au aceeasi parere despre Biblie cum o avem noi despre Coran.
Ei dau vina pe noi ca gresim, noi dam vina pe ei..si nu se ajunge decat la razvratire.
Cu siguranta Dumnezeu nu vrea asta. Si gandeste-te ca oamenii cred cu tarie in religia lor tocmai din DRAGOSTE fata de creator,,, nu din ura.

Isus Cristos a spus că va fi o cale îngustă și una largă. A fost prezis că majoritatea vor alege calea largă care duce la distrugere. Și se observă asta în lumea.
P. S. Există 1. 5 miliarde de așa-ziși creștini. Faptele lor dovedesc contrariul. Creștin nu ești prin ceea ce afirmi ci prin ceea ce faci. Faptele vorbesc. De fapt, la ora actuală există doar aprox 8 milioane de creștini.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| SaveTheNature explică (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Deci mai pe scurt
-musulmanii
-budhistii
-iudaistii
-protestantii
vor ajunge cu totii in iad. Adica aproximativ aproape toata planeta.
Daca ortodoxia ma invata ca "ceilalti" nu au voie in cer, atunci nu vreau la ortodoxie.
Pentru ca eu nu ma gandesc doar la mine.Eu vreau ca toata lumea sa fie bine, si sa ajunga in rai, indiferent de religie.
Si cred ca asa si va fi.In cer vor fi si catolici si ortodocsi, si musulmani, si chiar si atei.Pentru ca faptele vorbesc, nu religia.
Religia chir nu conteaza absolut deloc. Pentru ca sincer sa fiu din cate vad eu, din fapte, nu ortodocsii sau catolicii sunt cei mai umili si buni oameni, ci protestantii(adica sectantii) parerea mea.Si apropo sunt catolic, dar ii admir pe evanghelisti de ex si pe penticostali.Sunt oameni linistitiwinking si buni, si iubitori.
Si apropo si musulmanii il iubesc pe Dumnezeu, si toti protestantiiwinking.
Dumnezeu ne iubeste pe toti la fel, si nu face diferente, El nu e rau ca oamenii sa spuna ca musulmanii vor ajunge in rai. Dumnezeu e mult prea bun sa primeasca in cer doar ortodocsi.Asta e o aberatie.

| Ager a răspuns (pentru gabbbi30):

Citezi te rog versetul tongue?

| Ager a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Nu creștin nu înseamnă ortodox! Creștin înseamnă a-l urma pe Cristos prin faptele noastre.
Este foarte clar ceea ce a spus Isus Cristos despre zilele de azi. Uite cum găsești religia adevărată : (Matei 7:13–23) 13 Intraţi pe poarta cea strâmtă, căci largă şi spaţioasă este calea care duce la distrugere şi mulţi sunt cei ce intră pe ea, 14 în timp ce strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt cei ce o găsesc. 15 Păziţi-vă de profeţii falşi, care vin la voi în haine de oi, dar care pe dinăuntru sunt lupi prădători! 16 După roadele lor îi veţi recunoaşte. Se culeg vreodată struguri din spini sau smochine din mărăcini? 17 Tot aşa, orice pom bun dă roade bune, dar orice pom rău dă roade rele; 18 pomul bun nu poate da roade rele, nici pomul rău nu poate da roade bune. 19 Orice pom care nu dă roade bune este tăiat şi aruncat în foc. 20 Într-adevăr, după roadele lor îi veţi recunoaşte pe oamenii aceştia. 21 Nu oricine îmi zice: «Doamne, Doamne» va intra în regatul cerurilor, ci acela care face voinţa Tatălui meu care este în ceruri. 22 Mulţi îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne, n-am profeţit noi în numele tău, n-am scos noi demoni în numele tău şi n-am făcut noi multe lucrări de putere în numele tău?» 23 Şi totuşi, atunci le voi mărturisi: Niciodată nu v-am cunoscut! Plecaţi de la mine, voi, lucrători ai nelegiuirii!
P.S. apa sfințită o face oricine... pune tu busuioc în apă și vezi dacă se mai învechește.
Moaștele : Învățătură nebiblică.
Venerarea sfinților : Învățătură nebiblică.
Oamenii vor merge la cer : Învățătură nebiblică.
Dumnezeu te acceptă indiferent de religie : Învățătură nebiblică.
La „cerere" voi oferi și citatele biblice ce-mi susțin afirmațiile!
Nemurirea sufletului : Învățătură nebiblică.
Chinul după moarte (Iad-ul) : Învățătură nebiblică.

Salut ager.As avea niste intrebari:
1- ce religie esti?
2-te-ai nascut in religia in care esti sau te-ai convertit in religia in care esti.
3- conform invataturilor religiei tale ce se va intampla cu membrii celorlalte religii? cum vor fi judecati?
Si inca ceva sunt foarte de acord ca o religie ADEVARATA se cunoaste dupa roade.
Dar care e acea religie?
Si inca ceva.Ai putea sa imi raspunzi la intrebarea de sus?
Multumeschappy

Am 21 de ani și de 1 an și... 1 lună sunt un Martor al lui Iehova.
2. Deși m-am născut cu ambii părinți Martori, până acum 2 ani nu prea mă interesa credința, relația mea cu Dumnezeu (spre dezamăgirea părinților). Dar cam 3 ani în urmă am început să studiez biblia. Mi-am dat seama în timp că ceea ce afirmă Biblia este clar, ușor de înțeles (dacă cineva îți explică)... și mai presus de toate, că este adevărat. Am luat decizia de a mă boteza anul trecut în ianuarie (am fost botezat pe 12 Martie) (botezul este dovada publică că respectivul și-a dedicat viața lui Dumnezeu!)
3.Nu există conform învățăturilor religiei mele, ci conform Bibliei. Biblia arată că Dumnezeu vrea ca toți să se apropie de el, dar nu va fi așa. Mai arată că Însuși Dumnezeu (nu confunda cu Isus Cristos) îi atrage pe cei SINCERI la el. Cei care au avut ocazia să audă de El și au refuzat, s-au condamnat singuri. Cei care nu au auzit vor avea șansa ca în lumea nouă (Paradisul (Raiul) promis de Dumnezeu celor fideli, aici pe Pământ) să decidă ce vor să facă, să asculte de Dumnezeu și să trăiască ori nu.
4. Pentru a putea identifica religia adevărată trebuie să știi înainte ce spune Biblia. voi mai face un comentariu cu câteva exemple.
5. la care întrebare de mai sus vrei să-ți răspund?
P.S. tot ceea ce afirm este bazat pe Biblie

| Ager a răspuns (pentru Ager):

Dacă ai puțin timp citește asta : e bazat în totalitate pe Biblie, nu e filozofie ori alte chestii : http://www.watchtower.org/m/kn37/article_01.htm

Musulmanii, budhistii, hindusii nu au Biblie.
Ei au alte carti. Si la fel cum tu nu citesti cartile lor, asa si ei nu citesc Biblia.multi dintre ei nu au auzit de Biblie, asa cum multi crestini nu au auzit de Coran.
Si nu sunt putini, sunt foarte multi. Si aproape toti raman in religia lor cu siguranta dein motive lesne de inteles(familie, comoditate, devotament etc.
Si din 7 miliarde de oameni cati are pamantul, cam 1 miliard sunt crestini restul de 6 miliarde sunt cu totul alte religii.Si asa vor muri, in religiile lor.
Si conform fiecarei religii in parte,"cealalta religie este gresita.
Deci ce se va intampla cu cei 6 miliarde? Niciodata nu ne-am pus in pielea lor sa vedem ce gandesc ei despre noi. Si multi dintre ei nu au auzit de Isus Cristos. Asta e adevarul. Ar trebui sa privim si mai departe de gradina noastra, si sa vedem ca nu suntem singuri..mai sunt si altii.

Creștinii adevărați sunt peste tot. în orice țară. Ei predică zilnic oferind șansa de a auzi despre Dumnezeu și despre Regatul Său. Problema e dacă lumea ascultă sau nu! Și cu siguranță Dumnezeu va avea grijă ca cei sinceri să audă acest mesaj (că în curând Regatul lui Dumnezeu va începe a guverna și pe Pământ) înainte de a începe Armaghedonul!
Dumnezeu nu este nedrept. Nimeni nu va muri neinovat! Ori de câte ori urma să acționeze, le-a oferit oamenilor șansa de a se căi, adică de a trăi viața după cerințele lui! De exemplu, înainte de Potop, Noe le-a predicat oamenilor timp de +-40 de ani. Și nimeni nu l-a ascultat, deoarece îl credeau nebun... până a început să plouă, dar era mult prea târziu pentru a mai face ceva. Nimeni nu a murit atunci fără să fi avut șansa de a supraviețui ...NU AU ASCULTAT!

| vladionut94 a răspuns:

Iti spun un lucru daca crezi in ceva crede si nu cerceta cel mai bine
fiecare om va fi judecat dupa faptele lui in ceruri de aia va ne-a dat Dumnezeu libertate ca sa alegem sa va lasa si Dumnezeu nu vrea sa nu se mantuiasca omu si din potriva sa se mantuiasca. Dar gresiti ganditi-va logic toate religiile de ce la oameni care au greutati i incerca Dumnezeu ca sa i izbavesca ca sa intre in rai si la polu opus daca ne gandim logic Mantuitoru a fost ispitit de Lucifer cu cele ispite daca mi te supui mie iti dau toate bogatiile lumi de pe pamant v-ati intrebat vreodata de ce cei mai mare omanei ai lumi sunt atei sau agnosti sau gnostici pentru ca il slujec pe lucifer loghic pacat ca vom muri si atunci toata libertate noastra de exprimare sa duce de rapa cand o vedea ca s-ar putea a ajungem in iad si mie mi sa intrampla sa fac ceva necuvincios si mi sa intrampla numa lucruri rele pentru ca vrea Domnul sa ma intorc ca ma pot izbavii si ori cum la judecatata particulara sau universala toata stiinta noasta sa duce de rapa cand vedem ca atei agnostici poti ajung in rai daca nu se intorc si is sustin puritatea si cu cea i ajuta e cu is renega credinta

| SaveTheNature explică (pentru vladionut94):

Nici o logica in ce ai spus. Si nici o legatura cu intrebarea.