| odumitru a întrebat:

A incercat cineva "miraculoasa" reteta cu usturoi si alcool? DACA a incercat cineva, cum s-a simtit dupa aceea? mama mea vrea sa o incerce pentru ca este bolnava si daca este buna o sa incerc si eu... ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alexeanca a răspuns:

Depinde de afectiunea de care sufera mama ta. Daca are probleme cu ficatul, stomacul, pancreasul "reteta miraculoasa"o sa ii faca mai mult rau deca bine.
Miracolele sunt rare, nu spun ca nu exista, dar usturoiul in afara de intarirea sistemului imunitar si deparazitare, nu prea stiu sa vindece si altceva. Voi insa faceti cum vreti dar aveti grija!

| ταξιδιώτης a răspuns:

Sfatul meu e sa apeleze la medicul de familie,''retetele'' astea ''miraculoase'' fac mai mult rau...in cazul asta o durere de stomac