| Girly97 a întrebat:

A incercat cineva vreodata acupunctura? Am rinita cronica la nas de ani buni si mi-e teama ca va trebui curand... Sunt si in clasa IX desi este urgent. Dupa prima sedinta sau dupa fiecare pot inca sa merg la liceu sau trebuie sa imi iau scutire?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Spongebob07 a răspuns:

Da dar sunt foarte subtiri, nici nu simti cand te inteapa. Dar cum spuneam ma indoiesc sa te ajute. Rinita alergica este o boala cronica, deci nu trece niciodata. Peridoc trebuie sa folosesti un antihisataminic ( aerius, xyzal, telfast, etc) si un spray ( Filxonase, Rhinocort Aqua, Nasonex, etc) Si tot periodic trebuie sa faci o fibroscopie la un ORL-ist pentru a exclude prezenta polipozei in coanele nazale sau sinusurile paranazale.

3 răspunsuri:
| Spongebob07 a răspuns:

Sedintele de acupunctura dureaza in general 30-40 de minute, asa ca nu cred ca trebuie sa lipsesti de la scoala. Cat de mult te ajuta acupunctura la rinita alergica ramane de vazut. Parera mea de medic este ca nu o sa te ajute.

| Girly97 explică (pentru Spongebob07):

Am inteles ca se folosesc ace... sad

| Spongebob07 a răspuns (pentru Girly97):

Da dar sunt foarte subtiri, nici nu simti cand te inteapa. Dar cum spuneam ma indoiesc sa te ajute. Rinita alergica este o boala cronica, deci nu trece niciodata. Peridoc trebuie sa folosesti un antihisataminic ( aerius, xyzal, telfast, etc) si un spray ( Filxonase, Rhinocort Aqua, Nasonex, etc) Si tot periodic trebuie sa faci o fibroscopie la un ORL-ist pentru a exclude prezenta polipozei in coanele nazale sau sinusurile paranazale.