E vorba de hula hoop.Nu am incercat dar citind aici vad ca ar avea efect.Acum cine stie...
http://www.tabu.ro/articol_6406/hula_hoop___fitness_maxim.html
Cercul ajuta, ba chiar foarte mult.Eu fac jumatate de ora cu cercul (un cerc de fier )si cu o luna in urma aveam talia "92"pe cind acum e "72", aaaaa si maninc destul de normal! Inceaca si o sa vezi ...are efect! Incearca sa iti pui castile sau sa asculti ceva muzica in ritm, asa timpul trece mai repede si e mai distractiv. Bafta!
Salut scumpo vreau sa-ti spun ca il invirtesc si eu poate unii spun minciuni prin ce scriu si adauga diete false eu la fel am 55 kg 1, 64 dar ma socot grasa pina acum nu minkam nimic si nimic nu avea folos mi-am cumparat cerc si dupa atitea diete nu aveam pofta de minkare iata acum de o luna mananc numai deamiaza banii de la scoala ii string demiaza mananc orce dupa 6 nu si invirtesc cercul de doua ori pe zi cite jumatate de ora incercati nu aduce riscul de a pune kg la loc eu intr-o luna am slabit 10 kg. si ma simt bine datorita cercului dar daca nu puteti minka numai o data pe zi nu-i nimic mincati regulat tot va avea succes... bafta tutuor domnisoarelor
AlinElle89 întreabă: