| HooDCrisTy a întrebat:

Acum ca incepe sa se incalzeasca afara vreau sa ma duc la alergari pe pista si in parc pentru sanatate si pentru a-mi defini muschii la picioare avand in vedere ca am picioarele destul de mari dar fara prea multi muschi.Intrebarea e cam in cate luni incepe sa se vada muschii pe picioare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Upz0r3 a răspuns:

Depinde cat timp aloci pe zi alegarii...eu zic ca 30 de min de trei ori pe zi e numai bine happy Si o sa se vada muschii in doua trei luni dar ai grija trebuie sa mananci mult daca vrei muschi dar nu mananci si apoi imediat te duci sa alergi...mananci bine de tot si peste o ora te duci sa alergi.

1 răspuns:
| Leilockheart a răspuns:

Mie personal cam in 3 luni de lucrat intens.
eu una fac dansuri. avand in vedere ce faci tu si la cat timp faci este posibil ca in jumate de an sa arate foarte bine.
sa nu crezi ca e mult happy. si mie mi s-a parut, important este sa fii mereu activ.
mult succes. happy