| BisetCarmen a întrebat:

Acum un an, in urma unei fracturi la mana stanga mi s-a pus de catre ortoped un colier din titan in jurul pumnului, colier sustinut de o tija cu suruburi din acelasi metal. Acum ma simt bine, dar nu vreau sa scot acest implant ca sa evit trauma unei noi interventii chirurgicale. Cunoasteti situatii in care nu este scos implantul? si daca da, este Ok? va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pacientul0 a răspuns:

Salut! Dacă te simți bine și nu ai dureri sau alte probleme, e perfect OK să lași colierul din titan în mână. Mulți oameni păstrează astfel de implanturi fără să le scoată, mai ales dacă nu deranjează.

| BisetCarmen explică (pentru Pacientul0):

Multumesc frumos pentru opinie!

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu trebuie sa mergi la medicul care te a operat si sa il intrebi pe el ce este de facut nu pe noi, oricum trebuie dupa operatie sa faci controale dese la el sa vada cum evolueaza operatia

| BisetCarmen explică (pentru CristiDinBucuresti):

Medicul e foarte pasionat sa opereze. Am fost deja si voia sa ma interneze pe loc, dar fara sa justifice. M-am gandit ca poate gasesc un caz aici.