| q2amyra a întrebat:

AJUTATI-MA RAPID
deci am facut baie, și eu cand ma clatesc pe par am obiceiul sa ma scufund sub apa și de data asta am simțit ca raman fara aer si m-am ridicat repede. Acum dupa baie observ niste puncte/pete roșii pe fața mea. M-am dat cu o crema de fața nivea, in cat timp o sa se duca iritația asta?(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sunt 2 posibilitati:
1. Apa a fost prea fierbinte
2. Ai folosit sapun /sampon nou, la care ai alergie.

In primul caz: nu te spala cu apa mai calda de 40 grade, iar clatirea sa faci cu apa putin mai rece (pana la temperatura ambientala).
In al doilea caz (daca nu a fost primul), renunta la sapunul /samponul nou si treci inapoi la el vechi folosit.

Daca nici unul din cele de mai sus si problema persista mai mult de o saptamana, atunci mergi la un medic dermatolog!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu te putem ajuta noi, mergi la medic esti fată sau băiat ce varsta ai?

| q2amyra explică (pentru CristiDinBucuresti):

Bun daca nu ma puteti ajuta, e irelevant varsta și altele

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru q2amyra):

Ti am spus sa mergi la medic cine crezi ca te ajută pe TPU? Medicii te consultă iti fac analize si vad care a fost cauza ai o alergie caree nu are legatura cu faptul ca ai facut baie si te ai scufundat in cada sau apă asta este impresia ta doar, altele au fost cauzele.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Mai trebuia sa intrebi de locație, greutate, înălțime și ce diametru are dușul laughing

| dullcat a răspuns:

Nu ar fi trebuit sa te dai cu nimic, ci sa lasi sa treaca de la sine, iar daca nu, sa mergi la medic.

Plus, e o idee rea sa te scufunzi cu capul in apa din cada, unde ai stat baltit in propria mizerie.

| StoicAnalysis a răspuns:

Habar nu avem ce ai putea sa ai. Daca nu iti trec peste maxim 5 zile, du-te la dermatolog.
Te sfatuiesc sa nu mai bagi capul sub apa daca crezi ca te ineci...

| q2amyra explică (pentru StoicAnalysis):

E posibil sa te ineci in propia cada?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru q2amyra):

Daca faci atatc de panica, infarct miocardic, AVC, lesin, sau epilepsie in momentul ala, da. Oricat de stupid suna, daca te stii cu probleme de genul, cel mai bine e sa umpli un sfert din cada sau sa faci dus.