Bună.
Sunt mulți factori care pot împiedica apariția menstrei lunar: medicație, stres, afecțiuni ginecologice, dereglări hormonale, sarcină, etc.
Bea ceai de crețișoară, este un stimulent hormonal natural care reglează menstra.
Sănătate.
Pa, pa.
Probabil ca inca iti vine neregulat.
Sau poate ai fost racita.
Oricum, daca nu ai avut contact sexual nu ai de ce sa-ti faci griji.
Nu, nu afecteaza alimentatia.
funditaaa?
P. S.: Imi plc ca i`ai zis "monstruatie"... i se potriveste
Daca esti la pubertate menstruatia nu este reglata asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme.
Du-te repede la medicul ginecolog.Nu ai precizat daca tiai inceput viata sexuala. Daca da, poate ca esti inssarcinata. Oricum du-te repede numai staa. Poti avea o infectie sau poate o simpla dereglare.Doctorul/doctora va stii sigur ce tratament vei avea de urmat.:*cat despre alimentatie sincera sa fiu nu cred ca poate fi afectata:*
Heyy.Mai bine consulta un ginecolog...insa si mie mi s-a intamplat aproximativ la fel, dar cu timpul totul sa readus la normal fara ginecolog! Succes!
Parerea mea e ca: in corp ai prea multe lichide si ca incerci sa slabesti. Dar asta e doar parerea mea. Ar trebui sa te duci la un medic
Buna!
Depinde de cand ai ciclu! Stiu ca si mie mi-a mai intarziat de cateva ori, nu chiar atat de mult ca tie dar oricum! Nu stiu daca este din cauza alimentatiei, dar din cate stiu eu, pana se regleaza are intarzieri! Cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog! Nu trebuie neaparat sa-ti faca un control! Cred ca doar o sa discute cu tine si in cazul in care banuieste ca e grav o sa-ti faca un control! Dar cel mai bine ar fi sa te duci!
Sper ca te-am ajutat!
Si eu am patit asa.Nu te ingrijora.Este perfect normal. Dar daca iti intarzie 5-6 luni du-te la medic dar daca numa 2-3 luni nu e nimic.