Da, e sanatos daca n-ai alte boli. Pastreaza copilul, e o minune si nu e nimic ciudat. E doar extraordinar de frumos.
Eu unul cred ca este bine sa pastrati sarcina, Dumnezeu vrea ca acel copil sa vina pe lume. Sunt convins ca ai veti oferi dragostea, afectiunea, intelepciunea si lectiile de viata de care are nevoie. Ca in orice sarcina, exista posibilitatea sa apara complicatii, dar exista medici care va pot ajuta. De dumneavoastra depinde ce decizie veti lua. Succes.
Asa cum bine ai mentinut, copilul se va naste tarziu, la majorat vei avea peste 60 ani...
Dincolo de acesta, esti in pragul menopauzei, dereglarile hormonale au inceput deja, sunt sanse mari sa ai problema si cu sarcina, dar cel mai mult ar avea de suferit copilul.
Parerea mea este: intrerupe sarcina!
Este decizia ta.
Daca esti sanatoasa, copilul e ok si totul decurge bine pana acum atunci da... ca ai 42 ani aia nu inseamna ca nu va fi bine bebe... sunt riscuri intr-adevar... copii nascuti dupa 40 ani pot avea diferite boli, sau poti pati tu ceva e un risc nu zic ca nu... insa nu e tarziu sa faci niste analize din lichidul amniotic... poti sa aflii daca copilul este sanatos sau la ce boli are predispozitie... cere detalii ginecologului tai... ar fi pacat sa nu incerci... daca tu iti doresti acest copil atunci o intrerupere de sarcina te-ar face sa suferi mult... stiu cum e din pacate... iti doresc multa sanatate si putere multa sa il nasti si sa il cresti...
Intr adevar riscurile sunt mai mari sa ai o sarcina cu probleme dupa varsta de 40 de ani, insa ar trebui sa te consulti si cu medicul tau si cu multa grija si supraveghere poti aduce pe lume un copil sanatos, care eu cred ca e un dar de sus.
in plus e demonstrat ca acei copii nascuti la varste inaintate ale mamei au calitati excptionale.
deci pastreaza -l! eu o viata data de Dumnezeu si nu avem noi dreptul sa o luam.
Te rog pastreaza.l.nu te gandi ca vei fi o mama batrana...sunt atatea pers care ar vrea sa aiba un copil dar nu pot
. daca domnezeu ti l. a dat... ti l. a dat cu un scop...si la urma urmei cine esti tu ca sa ii iei dreptul la viata? felicitarile mele!
Asigura-te ca bebe este sanatos, si bucura-te ca ai primit acest cadou! Nu este prea tarziu!
Mult noroc!
De ce nu? Pastreaza-l, este darul lui Dumnezeu. Sora mea a avut un copil tot in jurul varstei de 40 de ani. Este mai tanara decat mine si fizic si psihic, desi ne despart vreo 5 ani, eu fiind mai mica. Baiatul, sclipitor copil, ii mentine ei tineretea si bucuria vietii. Te felicit si iti doresc sa ai o sarcina usoara.
Felicitari pentru ca vrei sa il pastrezi. mama are o varsta asemanatoare si vrea si ea un bebe dar sora-mea nu vrea si parintii se mai gandesc. totusi mie mi-ar place un fratior ceva. imi plac f mult copiii mici sunt atat de dulci. daca e sanatos iti poate zice doctorul si el singur. si sa ai o mama batrana nu e ciudat... succes
Felicitari!
Daca sunteti sanatosi amandoi, ai un doctor bun, psihic si rabdare nu vad nimic anormal in avea acest copil.
Sarcina usoara
Tu esti singura in masura sai hotarasti soarta dar eu stiu pe cineva di afara bucurestiului care are 7 copii, ultimul are 6 luni iar fata ei ca mai mare are 17 ani si e gravida, si nu e prea tanara cred ca tot in jur de 40 sau 40 si ceva are, daca tu til doresti pastreazal si fii mandra de el
Da si te felicit, sa stii ca nu trebuie in viata sa tinem cont de parerile celorlalti. daca D-zeu asa a vrut inseamna ca el trebuie sa se nasca.si se va naste cu un scop precis.
Pastreaza-l va fi sprijinu tau la batranete. Soacra mea avea 44 de ani cand l-a nascut pe sotu meu, a avut cel mai mult grija de parinti fiind cel mai mic a fost mai apropiat de ei la batranete. Nu mai erau atatea analize, medicamente si informare. Daca faci analizele si poti duce sarcina pana la capat este bine sa il pastrezi, e un dar de la Dumnezeu la aceasta varsta.
BUNA ¡ACUM 5 ANI CAND EU PIERDEAM O SARCINA, MAMEI MELE I S-A INTAMPLAT EXACT CA SI DV.ACUM AM UN FRATZIOR MAI MARE FRUMUSETZEA
ESTEPT, SANATOS SI FRUMOS¡¡¡ASA CA TOT INAINTE...
Daca ti-l doresti cu adevarat poti sa ai copil! nu esti batrana si nici nu e prea tarziu! copii nascuti la varste ceva mai avansate sunt inteligenti! este adevarat ca trebuie sa fi mai atenta cu tine, sa iti faci analize mai amanuntite si sa ai un medic care sa fie alaturi de tine de acum pana cand nasti! ai sa vezi ca ai sa te bucuri din plin de micut si ai sa vezi ca iti va schimba viata si mentalitatile altora! multa sanatate si ce e dar de la DUMNEZEU ramane dar!
Cu siguranta. Mama mea, m-a nascut la 41 de ani...in aceleasi circumstante s-a intatamplat. a crezut ca este, menopauza, dar eram eu
. Am inteles mai tarziu ca avea mari griji, se ruga la Dumnezeu sa fie sanatoasa sa ne vada mari, (spun mari pentru ca am mai avut un fratior la i an si 9 luni, dupa nasterea mea). Si asa a fost...am avut mea mai buna si mai inteleapta mame din cat pot exista, era prietena noastra cea mai buna.
Iti doresc fericire si asteapta coplilasul cu incredere, el vine la tine.
Cu drag,
Mihaela
Draga ladybirdie, sper din suflet ca sarcina ta merge mai departe cu bine si ca tu esti sanatoasa. Daca ai ramas insarcinata la 42 de ani este ceva ce nu poate da dovada decat de sanatate...sunt tinere cu varste de pana in 30 de ani care fac eforturi imense sa obtina o sarcina. Varsta nu cred ca este un impediment atata timp cat iti verifici starea de sanatate. Am 42 de ani, 2 fiice de 21 si 12 ani, in vara am pierdut o sarcina gemelara de 9 saptamani, iar gramada de analize facute in urma pierderii au spus ca a fost un accident cromozomial. Nu`ti spun decat ca eu ma rog, sper si cred cu tarie ca voi reusi sa raman cat mai curand insarcinata si ca voi aduce cu bine pe lume inca un sufletel mult dorit. Iar daca Dumnezeu ne-a binecuvantat cu prunci, ne ramane doar sa-i multumim. Iti doresc sanatate, putere, o sarcina frumoasa si sanatoasa si un copil care sa-ti incununeze toate asteptarile.