anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut gripa si cu toate medicamentele... adica ampicilina si polidin injectabil, am ramas cu o sensibilitate la gat. Nu pot iesi afara ca simt ca ma arde gatul si ragusesc. Puteti sa-mi dati un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Urgent, la doctor...nu te juca cu corzile vocale...

Bula
| Bula a răspuns:

Gripa este cauzata de virusi, carora se administreaza degeaba antibiotice! Nu doresc sa-mi exprim parerea despre cel/cea care ti le a prescris un asemena ratament antigripal.
Mergi la un medic ORL la consult, el iti va indica ce-i de facut.

mlm
| mlm a răspuns:

Sucurile de legume, ceaiurile caldute din plante medicinale(atentie nu fierbinti), mierea de albine si preparatele din muguri de brad te vor ajuta foarte bine la gat si chiar si la raguseala.Amesteca doua linguri de miere cu 15-20 picaturi de propolis si vei vedea ca te ajuta foarte mult, este un bun calmant si un antiseptic.

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Si eu am avut la fel dar in cateva zile mi-a trecut
inceraca cu ceai fierbinte ca sa treaca ma repede

| nelucurca a răspuns:

Antibioticele se iau numai in cazuri extreme si infectii serioase...nu le iei doar asa ca pe aspirina fiindca pot cauza sensibilitati cum e in situatia ta...incearca remedii naturale inaintea pastilelor cum ar fi ceai cu multa lamaie, vitamina c, miere de albine si asa mai departe