anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut un par foarte frumos si des, de un timp ma lupt cu caderea parului, cade mereu si raman chiar locuri unde se vede piele a, am incercat tot felul de produser, pastile chiar si de la televizor am luat o solutie, am 20 ani! nu stiu ce sa mai folosesc! probleme cu sanatatea nu am, ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bine e sa mergi la un consult si sa faci o serie de analize sa vezi ce si cum. Stresul poate fi una dintre principalele cauze, daca zici ca probleme cu sanatatea nu ai.

| lorelei_2598 a răspuns:

Poti incerca lotiunea regeneranta cu petrol gerovital plant si samponulregenerant gerovital plant de la farmec.La mine au dat rezultat, sunt bune, costa cam 30 ron amandoua la farmacie. Daca nu te ajuta nici asta mergi la medic. Bafta sa scapi de problema asta.

| anna01 a răspuns:

Ma intristeaza problema ta si te inteleg perfect, cu parere de rau nici dermatologul nu are ce sa-ti faca, creme ineficiente, sampoane miraculoase la preturi fantastice.Incearca crema ani-cadere a parului de la Vivanatura, e mai mare la cantitate decat Gerovitalul si bunicica. O cura cu fier si magneziu.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sa stii ca in primul rand conteaza bagajul genetic. Adica ai tendinta de a semana cu parintii. Apoi echilibrul chimic in organism, ia-ti niste suplimente alimentare - de ex. calciu-mg-zn. Cand iti cade mult par de obicei e si gras. Indeparteaza grasimea spalandu-te mai des ( o luna 2-3 ori pe saptamana apoi de 2 ori ), dar cu un sampon bun, in farmacii sunt tot felul de sampoane mai de calitate, ia unul care sa ajute parul gras. Mai sunt tot felul de solutii impotriva caderii dar nu pot sa-ti dau un sfat pertinent. Mai conteaza si circulatia periferica si oxigenarea, deci un masaj zilnic de cateva minute si sa il pastrezi curat si pieptanat e sigur de ajutor.

soothe
| soothe a răspuns:

Se numeste alopecia aerata.
Cel mai probabil, ai probleme emotionale.
Exista multe remedii naturiste insa mai degaraba incerci sa iti imbunatatesti echilibrul emotional si starea de surmenaj fizic sau intelectual. Daca vrei vorbim pe larg. De fapt mi-ai dat o idee pentru un articol. Multumesc! Vorbim maine despre asta.

| tyana a răspuns:

Revalid fiole.Nu stiu daca ai folosit, eu da si a avut efect imediat.Se maseaza pielea capului de doua ori pe zi.In acest timp ar fi bine sa iei si ceva vitamine(vitamax ). De asemenea ar fi indicat si un consult la un dermatolog pentru a stabili exact cauza caderii parului.Bafta!