anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cateva luni de cand nu pot misca capul gatul decat putin. Nu pot deschide gura complet, la anumite miscari am simptome precum ameteala, stare de greata uneori, slabiciune, furnicaturi, uneori dificultati de concentrare /vedere incetosata ochi stang, nu pot ridica greutati(mi se infierbinta venele din cap). Am facut rmn cranio cerbral, cervical, consult cardiologic, tensiune si glicemia-toate au iesit ok. Nu stiu ce sa mai fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Nu vă cunosc situația financiară, orașul în care locuiți, nu mă interesează! Dar, există în România, spitale de neurochirurgie unde ar trebui să mergeți, să cereți eventual o internare. Analizele medicale le poți face, dar depinde de medic cu le citește.

| Violleta2022 a răspuns:

Fa sport, inot, alergare, gimnastica etc.

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă să cauți un alt doctor!

| angel6lust a răspuns:

Să mergi la medic.