| 9PM a întrebat:

Am cumpărat un ulei de canabis și nu simt nici o îmbunătățire vizibila, cam 3 picături iau de 2 ori pe zi,da nu simt sa îmi fie cortizolul scăzut, stresul etc. Sau nu o fii de calitate de unde am achiziționat eu!? Voi ați consumat așa ceva? Deci ulei fara substanță psihoactiva ( THC sub 2)
Ce beneficii reale dovedite are acest ulei? Parca și pentru dureri e bun. Într-adevăr dureri in jurul coloanei parca nu mai simt cum simțeam,da nu vad alte beneficii, nici pe funcția cognitivă. De unde pot lua un ulei de calitate? Sau o fii că e concentrația prea mica de 10%? Știu că e bun și pentru insomnie! O ușoară relaxare se simte, da e insesizabila.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Am auzit și eu de așa ceva. Însă eu chiar nu suport mirosul. Încercai și eu ca tot omul un joint in UK. Ce vorbești frate, după două fumuri mi s-a făcut super rău, cu dat la rațe alea alea. De atunci nu mai suport mirosul măcar. It's-a No-No for me.

| 9PM explică (pentru AsgaardSephiroth):

Nu nu eu vb strict de ulei nu de așa ceva laughing
Are un miros înțepător și gust dar te obișnuiești după 3 zile.
Da nu am dat mult pe el 115 lei. E și cu concentrație de 30% chiar 40%
Nu mai lua mai bine bagi o bere bocna