| 9PM a întrebat:

Am cumpărat un ulei de canabis și nu simt nici o îmbunătățire vizibila, cam 3 picături iau de 2 ori pe zi,da nu simt sa îmi fie cortizolul scăzut, stresul etc. Sau nu o fii de calitate de unde am achiziționat eu!? Voi ați consumat așa ceva? Deci ulei fara substanță psihoactiva ( THC sub 2)
Ce beneficii reale dovedite are acest ulei? Parca și pentru dureri e bun. Într-adevăr dureri in jurul coloanei parca nu mai simt cum simțeam,da nu vad alte beneficii, nici pe funcția cognitivă. De unde pot lua un ulei de calitate? Sau o fii că e concentrația prea mica de 10%? Știu că e bun și pentru insomnie! O ușoară relaxare se simte, da e insesizabila.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sweetz a răspuns:

Daca ai dat doar 115 lei, e clar, calitatea produsului e de vina. Se stie ca ce e scump e de calitate buna.

8 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Am auzit și eu de așa ceva. Însă eu chiar nu suport mirosul. Încercai și eu ca tot omul un joint in UK. Ce vorbești frate, după două fumuri mi s-a făcut super rău, cu dat la rațe alea alea. De atunci nu mai suport mirosul măcar. It's-a No-No for me.

| 9PM explică (pentru AsgaardSephiroth):

Nu nu eu vb strict de ulei nu de așa ceva laughing
Are un miros înțepător și gust dar te obișnuiești după 3 zile.
Da nu am dat mult pe el 115 lei. E și cu concentrație de 30% chiar 40%
Nu mai lua mai bine bagi o bere bocna

| 9PM explică (pentru sweetz):

Spune-mi unul de calitate daca știi happy
Funda oricum ți-am dat-obig grin

| sweetz a răspuns (pentru 9PM):

Nu stiu, dar multumesc pentru funda. Apropo, mi-am dat deja seama cine esti, ti-am dat si mesaj pe messenger dar nu mi-ai raspuns. Mi-ar placea sa mai vorbim din nou, daca vrei si tu happy

Ce messenger ești nebună? Eu nu vb cu nimeni decât cu neamul meu pe messenger.

Sunt eu, Ștefania, nu ma recunosti? mi-am schimbat username-ul de la "lizzyy" la username-ul asta. N-am mai vorbit de mult cu tine. Aveai un cont pe nume "Metisul", dar daca te confund cu aceea persoana, imi cer scuze.

Nu sunt eu.

Bine, imi cer scuze.