| antoantonia a întrebat:

Am diaree de o saptamana.cu crampe atunci cand imi vine sar fara alte simptome. e ceva grav? va rog dau funditasad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SteffiSteff a răspuns:

Ai grijă ce consumi, diareea apare de obicei din cauza alimentației neadecvate, sau din cauza unei toxinfecții alimentare.
Așadar, evită mezelurile, excesele de dulciuri și lactate. În perioada aceasta bea ceaiuri de MENTA sau ia un pliculet de SMECTA(se gaseste la farmacie) și consumă alimente bogate în sodiu și potasiu (când se pierd electroliții, survine deshidratarea).
Mănâncă mai mult orez, pâine prăjită și cartofi fierți, pentru reglarea scaunului.
Sper ca te-am ajutat! FUNDA >? big grin

2 răspunsuri:
| dumitrita25 a răspuns:

Buna,daca ai diareea nu iti face griji daca nu iti trece peste vreo 2 zile poti sa te duci la medicul de famile