| shyde a întrebat:

Am dureri ingrozitoare de cap cu tensiune, imi aud bataile inimii in urechea dreapta si nu pot sta fara banderola pe urechi. Ma dor toate venele capului de-a lungul zilei. Cand ma trezesc dimineata pompeaza cu sange cu dureri si ameteli, ma doare partea dreapta a capului toata ziua si cand misc capul imi trozneste cervicala si simt presiune in urechi. O vena de langa ochiul drept ma doare si pompeaza deranjant in ochi. O aud de fiecare data cand misc ochii, simt presiune in ochiul drept mai ales, dar se simte prin tot capul in dreptul ochilor, prin frunte, prin crestet, prin sinus. Tensiune 137/89 si puls 105 de regula. Cand fac efort imi palpaie toate venele capului si ma doare mana stanga si pieptul. EKG normal, insuficiente minime la 2 valve.

Neurologul m-a trimis la un AngioCT de trunchiuri supraaortice si nu s-a gasit nimic la el, scrie pe el ca e de regiune cervicala, nu inteleg de ce. Am o alta programare la el in 2 saptamani sa mergem mai departe cu investigatiile. Stie cineva ce este aceasta problema si daca se vindeca? O simt deja de jumatate de an, am 27 de ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jessica1235 a răspuns:

E posibil să aiprobleme cardiace.
Durerea de cap poate fi de la tensiunea prea mare sau migrene. Câteva simptome ale migrene sunt durere în spatele ochiului, sensibilitate la lumină, ochiul lăcrimează sau se înroșește.

Să mergi mai departe cu investigațiile, e clar că la simptomele pe care le ai este necesară o cercetare mai amănunțită ca să se afle exact cauza.

Legat de cele 2 valve, nu se închid bine sau nu se deschid complet?

| shyde explică (pentru Jessica1235):

Nu stiu exact, insuficiente minime la aorta si mitrala, mi-au zis doctorii sa nu ma ingrijorez ca are toata lumea asa ceva.

| Jessica1235 a răspuns (pentru shyde):

Dacă are toată lumea asta ceva nu pot să spună dacă e sau nu așa deoarece până acum nu am făcut niciun test la inimă. Dar vezi tu ce rezultate o să ai le următorul control. Multă sănătate happy

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Tensiune arteriana si puls relativ mare pentru varsta ta!
Trebuie investigate si posibile probleme arteriene, cardiologice, dar masurata si ensiunea de fund de ochi!

| shyde explică (pentru Bula):

Doctora de familie zice ca tensiunea e buna si ca spondiloza mea cervicala e cauza problemelor. O sa iau in calcul tensiunea de fund de ochi. Multumesc de sfat.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Fă în continuare investigaţiile necesare, să vezi ce ai păţit. Altceva nu îţi pot spune.

| Arthurrrr a răspuns:

Până să mergi la programare, mergi și la alt medic să vezi ce zice, și atunci compari ce zice un medic, cu ce va zice medicul la care vei merge peste 2 săptămânii