E posibil să aiprobleme cardiace.
Durerea de cap poate fi de la tensiunea prea mare sau migrene. Câteva simptome ale migrene sunt durere în spatele ochiului, sensibilitate la lumină, ochiul lăcrimează sau se înroșește.
Să mergi mai departe cu investigațiile, e clar că la simptomele pe care le ai este necesară o cercetare mai amănunțită ca să se afle exact cauza.
Legat de cele 2 valve, nu se închid bine sau nu se deschid complet?
Nu stiu exact, insuficiente minime la aorta si mitrala, mi-au zis doctorii sa nu ma ingrijorez ca are toata lumea asa ceva.
Dacă are toată lumea asta ceva nu pot să spună dacă e sau nu așa deoarece până acum nu am făcut niciun test la inimă. Dar vezi tu ce rezultate o să ai le următorul control. Multă sănătate
Tensiune arteriana si puls relativ mare pentru varsta ta!
Trebuie investigate si posibile probleme arteriene, cardiologice, dar masurata si ensiunea de fund de ochi!
Salut. Fă în continuare investigaţiile necesare, să vezi ce ai păţit. Altceva nu îţi pot spune.
Până să mergi la programare, mergi și la alt medic să vezi ce zice, și atunci compari ce zice un medic, cu ce va zice medicul la care vei merge peste 2 săptămânii