| Ada477 a întrebat:

Am făcut o mișcare ciudată și de atunci mă doare abdomenul in partea dreaptă. Ce să fac ca să îmi treaca? E posibil să îmi fi sucit ceva în interior?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

O usoara intindere musculara. Nu prea ai ce face. Trece in cateva zile. Nu ar trebui sa iti ofere motive de ingrijorare.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa bei un ceai fierbinte si sa te culci.

Dupa cum spuneam si pe alte topice: Ipohondria, bat-o vina!
Daca macar cuplai creierasul, sa intelegi ca tot ce ai tu in abdomen este imposibil sa se suceasca, ca nu-ti baga nimeni mana in burta sa faca ceva, dar mancarea produce gaze si basini, de aceea te doare burta.

Ar putea fii apendicita, dar aia nu-i in abdomen ci in pelvis.
Tu ai spus abdomen, deci in portiunea care apare in imagine:

https://upload.wikimedia.org/......region.png

| outsidethebox a răspuns:

Nu breau sa te sperii, insa au fost cazuri de ocluzii intestinale de la tot soiul de miscari dorite a fi gimnastico-artistice, daca ai facut podul, lumanarea sau te-ai dat peste cap, mergi la un control, cat mai repede.

| outsidethebox a răspuns (pentru Ada477):

Nuuuu, nu de la asta, probabil ai facut o contractura musculara, stai linistita!
Distracție plăcută în continuare!