| Eus3b1u995 a întrebat:

Am fost astazi in oras intre orele 9 si 15:15 am mancat un hamburgher, am baut o doza fanta si am mancat struguri si acum imi este greata. tin sa spun ca in masina era foarte cald.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danielaxyz a răspuns:

Pentru greata sunt bune capsulele de anghinare, eu asta iau cand patesc asa ceva

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si intrebarea ar fi? ca aici vad numai afirmatii.

| Vlelupu a răspuns:

Două lucruri neinspirate ai făcut: ai mâncat hamburgher şi ai băut fanta. Alimentaţia fast-food şi băuturile pline de coloranţi şi aditivi sunt foarte nesănătoase.
Greaţă nu îţi este de la ce ai mâncat, asta numai dacă produsele consumate nu erau stricate/expirate.
Posibil să ai simptome diareice sau balonări, date de combinaţia fanta+struguri, dar nu e neapărat nevoie, aşa că: retrage-te într-un loc mai răcoros, bea un ceai călduţ puţin îndulcit şi cu lămâie mai multă, pentru aţi tăia senzaţia de greaţă şi odihneşte-te după o zi stresantă!
Dacă apar stări febrile, atunci, de urgenţă la spital, căci dacă-i aşa, atunci te-ai căpătat cu o toxiinfecţie alimentară.
Sănătate!