| Elelena65 a întrebat:

Am fost să ma operez acum doua luni pentru unghia încarnată de la picior. Acum o lună am fost la control la doctorul care m-a operat pentru că mi-a spus să vin la o luna la control și pentru că nu vedeam vreo îmbunătățire mai ales ca mi s-a format pe marginea unghiei unde mi-a facut cauterizarea ca o crustă. Acest doctor mi-a spus ca este normal și că o să cada crusta, dar a trecut o luna și nu a mai căzut. Peste doua zile plec la mare și nu știu dacă s-a vindecat sau nu unghia, nu știu dacă pot sa o las nebandajata. Are acea crustă care nu a căzut și am observat că atunci când merg mai mult pe jos începe să mă înțepe. Este ok dacă o las nebandajata când întru în mare sau sa folosesc plasturi impermeabili? Este normal ca acea crustă încă nu a căzut după doua luni de la cauterizare? Când i-am spus doctorului, argumentul său a fost ca la unele persoane se vindeca mai greu și sincer nu mi se pare normal, am dat o gramada de bani și sunt mai rău ca la început cu unghia.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.