Nici o fata de pe pamantul asta nu merita sa-ti distrugi tu sanatatea ta, a parintilor tai, si a tuturor celr ce te iubesc ( frati, prieteni). Cat ai sa traiesti pe pamant ai sa tot experimentezi depresii de genul asta, dar gandeste-te la clipele frumoase ce vor urma. Viata nu se termina odata cu o relatie.Omul cat traieste invata din greseli ( de preferat sa inveti din greselile altora) ia o lectie si o invatatura pentru viitor din relatia anterioara. "vindecare" grabnica si mult succes ca viitoarea prietena sa fie mai buna decat precedenta.
Nu cred ca ai luat ce trebuie...
Daca vrei sa te sinucizi rapid trebuie sa iei ceva ce afecteaza functia cardica sau sistemul nervos central![]()
Bafta, scapa-ne de tine cat mai curand.
De ce vrei sa lesini? chiar vrei sa-l experimentezi?
Cand doresti sa faci mult mai mult, decat ceea ce esti capabil esti purtat doar de intentie. Potoleste-te si bucura-te de noul an alaturi de cei dragi.
Am pierdut tot ce iubeam.
Iubeste din nou pentru ca cel ce iubeste, traieste intr-o lume de prieteni. Daca ai fost ranit accepta fara resentimente.
Iubesc, dar in acelasi timp urasc tot ce ma inconjoara. Iubesc doar ce ma iubeste sau..ma iubea. nu mai stiu nici eu exact. E greu.e prea greu pentru mine
Cel ce uraste traieste intr-o lume de dusmani.Vezi momentan numai nori? Gandeste-te ca deasupra norilor straluceste soarele dragostei divine! Nu vei ajunge la niciun rezultat, ingrijorandu-te mereu!
Daca stii sa folosesti site-ul asta trebuie sa fii tanara/tanar si inca in floarea varstei. Nu merita nici un om pe pamantul acesta, ce te-a parasit, sa iti iei tu viata pentru el, oare chiar merita parintii tai sa sufere cu mult mai mult decat crezi tu ca suferi acum? Gandeste-te si la ce-ai putea lasa in urma daca ai face o asemenea prostie. Fete/baieti e plina lumea, cine nu te vrea nu te merita dati o palma singur/a si gandeste-te putin ce e bine si pentru tine si pentru cei ce inca te iubesc, caci ai fost parasit/a de doar o persoana nu te toata lumea.
Sunt baiat..vad ca multi cred ca sunt fata![]()
Stii ce e cel mai ciudat, enervant, trist
, frustrant..ca zilele astea (de pe 31 pana azi) ar fi putut fi cele mai fericite zile din viata mea. si uite cum se schimba totu' in cateva minute..de la fericire extrema la despresie..nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut, e a 2a oara cand trec prin asta si credeti-ma, e ca si cum ai fi in puscaria din iad.
Nici o fata de pe pamantul asta nu merita sa-ti distrugi tu sanatatea ta, a parintilor tai, si a tuturor celr ce te iubesc ( frati, prieteni). Cat ai sa traiesti pe pamant ai sa tot experimentezi depresii de genul asta, dar gandeste-te la clipele frumoase ce vor urma. Viata nu se termina odata cu o relatie.Omul cat traieste invata din greseli ( de preferat sa inveti din greselile altora) ia o lectie si o invatatura pentru viitor din relatia anterioara. "vindecare" grabnica si mult succes ca viitoarea prietena sa fie mai buna decat precedenta.
Nu trebuie sa faci asta. Inteleg ca ai trecut printr-o despartire, nu conteaza. Daca tu te sinucizi, singurii care vor suferi vor fi parintii tai, sau fratii, rudele. Nicidecum fosta ta prietena, care in cateva zile /luni te va uita. In schimb, familia ta va fi distusa pentru totdeauna. Fii puternic si o sa vezi ca o sa treci peste, crede-ma.
Nu-i lasi tu un mesaj privat cu id-ul tau de messenger sa-l inveti in particualr cum sa treaca peste?
Buna propunere
Nu-mi plac glumele tale!
Am incercat sa te ajut.
N-am glumit, am fost cat se poate de serios
. cel mai bun remediu de a o uita pe fosta e sa cunoasca o viitoare;-)
Nu e bine să le amesteci se strică efectul, ia 40 și ceva de pastile odată și vezi atunci dacă are efect.
Hei.Uite,chiar nu inteleg atitudinea ta! Nu este bine sa faci asa ceva! Oricate probleme ai avea, oricat de suparat/a ai fi, niciodata sa nu ajungi la decizia de a te sinucide/a incerca sa iei pastile pentru a lesina! Dumnezeu ne-a creat pe noi toti ca sa traim, sa invatam ca viata nu e facuta numai din bucurii, sa invatam sa trecem peste orice obstacol ce este in calea noastra! Incearca sa te gandesti si tu putin! Alti oameni au vreo 80 de ani,si vor si ei sa mai traiasca! Iar tu,vrei sa te sinucizi singur/a? Chiar nu e bine ce ai de gand! Incearca sa te-aduni,respira adanc, si fa-ti o rugaciune catre Maica Domnului, catre Dumnezeu, Iisus Hristos! Roaga-te in continuare, mergi la spital sa vezi daca acele 7 pastile ti-au facut rau,si apoi mergi la psiholog/psihiatru! Sa nu cumva sa faci prostia de a te sinucide, caci nu vei castiga nimic! Din contra, vei pierde multe, vei pierde VIATA, care inseamna totul!
Bafta! Sa nu mai iei pastile!
O sa dau funda celui care cred ca a dat un raspuns cat mai pe.
intelesul meu si care l-am simtit.e ca mciudat sa spun ce simt, nimeni nu te intelege, nimeni nu te ajuta.n-as fi vrut sa ma maturizez asa repede
de la 10 ani..am inceput sa simt de e tristetea, durerea..cum e sa plangi ca te doare.a fost mult prea devreme. speram ca o sa fie altfel in viitor, dar totu' e din ce in ce mai gri. multumesc celor care mi-au luat intrebarea in serios si au inteles cu ce ma confrunt, multumesc celor care mi-au luat intrebarea la misto, (probabil cantareti de manele frustrati care nu au trecut niciodata printr-o relatie serioasa).e nasol rau momentu' cand iti dai seama ca tot ce zboara se mananca, dar si tu zbori. realitatea nu-ti da o palma peste fata, te omoara apoi te lasa sa traiesti. Doamne ajuta, bafta tuturor
Eu nu ti-am raspuns pentru funda, nu pentru asta raspund. Intru rar pe acest site, dar cand vad anumite intrebari care ma regasesc oarecum in ele, imi place sa raspund si sa ajut daca pot, imi face bine. Stiu cum e sa suferi, foarte devreme am aflat si eu ce este suferinta, din pacate. Oricum, nu-mi pierd speranta, si sunt sigura ca o sa fiu fericita intr-o zi, eu, tu si toti cei care isi doresc asta din suflet. Bafta si tie, sa fii fericit!
Nu-ti trebuie decat o aspirina si un prieten sa-ti dea cadou 3 perechi de palme si shut in fund cu marimea 45. Mult succes sa-ti gasesti prietenul
Am incercat sa fac asa ceva la fel ca tine, mi se parea o gulma, stii de ce? pentru ca aveam ca aveam concert peste citeva ore, am baut tot flaconul, si apoi a inceput sa ametesc, si pe linga asta am luat 50 grame de alcool,,si da, am lesinat,, sper ca te-am ajutat, si uite asa eu nu am fost la concert, bafta si FUNDA?
Fututi rasa matii de om prost. ba cu voi se duce tara dreak`! Sunteti ratati ma! Mai bine manelisti si drogati decat masochishti! Mai ia 20!
Usor omule, nu scrie asta aici, vei fi raportat. Poti trimite un mesaj privat. Si daca are greutati, incearca sa ii dai un sfat.
Toata cutia sau flaconu cu pastile trebuie sa-l iei daca vrei sa se intample ceva depinde despre ce pastile este vorba ![]()
Eu am luat 20 de extraverale si niciun efect, ameteli, dormi foarte mult, si cam atat, as lua si cutia cealaltă. try to suicide in other ways, cutting your veins in bathtub (or in bed, but there will be a lot of mess for ur parents) and that's it!
Nu faceți asta, eu am băut clor și am ajuns la spital cu arsuri in tot corpul și puteam să mor, dar pentru ce, viața ne-o dă și ne-o ia Dumnezeu
Buna, au trecut 4/5 ani de cand ai Postat. Cum esti?
Tiau ajutat pastilele?
mirrru întreabă: