Nu mai face asta, lasă. l pe Dumnezeu să îţi ia viaţa, stai linistit, nu mai incerca aşa ceva, şi eu am foarte multe depresii zilnice... Am incercat doar odată, dar mi. a parut rău, lasă mi privat mesaj cu id. ul tău sa vorbim.
O depresie de 2 saptamani? Stii tu ca este depresie? Eu cred ca ti s-a urcat binele la cap, ai fost la doctor?
Ceaiul de sunatoare este bun contra depresiilor usoare si moderate. Modifica-ti stilul de viata, apuca-te de un sport, uita-te la comedii mai des, nu mai asculta muzica sau nu mai citi cartile dinainte, care iti dadeau stari de neliniste sau angoasa. Schimba genul de jocuri ce jucai inainte cu altul (de exemplu, schimba shooterele cu jocuri de strategie), schimba alimentatia - inlocuieste painea alba cu paine neagra, consuma mai multe lactate, consuma seminte neprajite si nuci, din cand in cand ia si cate o tableta de ciocolata, in special ciocolata amaruie.
Si cauta un sprijin in Domnul... "veniti la mine toti cei obositi si impovarati, si Eu va voi da odihna"
Si cauta sa fi mai mult cu prietenii.
Bineinteles ca iti vei reveni.
Chiar daca pe moment nu mai gasesti rezolvare pentru problemele tale sau nu vezi nici o speranta pentru viitor, cu timpul toate vor trece. Lasa viata sa-si urmeze cursul.
In viata omul intampina multe probleme si depresii, dar nu trebuie sa clacam asa de usor.
Incearca sa vorbesti cu cineva sa te deschizi si ai sa vezi ca odata cu trecerrea timpului, iti vei reveni.
Daca vrei sa vorbesti cu cineva, lasa-mi un mesaj cu idul tau.
N-are rost sa te sinucizi. Viata merita traita, oricum ar fi ea. Incearca sa socializezi mai mult, sa-ti faci mai multi amici, sa pierzi vremea pe afara, nu in casa. Apuca-te de un hobby, apuca-te de ceva...
Dumnezeu ti a dat viata. esti sanatos si trebuie sa mergi inainte cu bune cu rele. Ori te ai uitat prea mult la tv? hai fi cuminte, Altii au handicap si doresc sa traiasca si tu? cE probleme asa grave ai? mergi la un medic pshihiatric.sau pshiholog si bine. te vei simti mult mai bine.
Trezeste-te la realitate, altii ar da orice sa traiasca si tu ce vrei sa faci :O? da, poti sa iti revi, da, normal ca sa fi plin de viata, fiecare mai are cate-o depresie, dar nici chiar asa
Fi barbat, ia inima in dinti si mergi mai departe.
stii, gandeste-te ca dumnezeu ti-a dat viata si ca ar trebui sa-l lasi pe el sa ti-o ia cand vrea el.
Daca stii ca e depresie, stii ca e o boala, care o sa iti treaca. Oricate probleme ti-ar crea viata asta, nu merita sa te sinucizi. Te-ai gandit ce lasi in urma?
Oamenii care se sinucid sunt slabi. Si cum zic si ceilalti: sunt oameni care ar da orice sa mai traiasca o saptamana.
Asadar, nu fii las si revino-ti
Si eu am depresie tot cam de doua saptamani si recent am pus si eu o intrebare pe TPU. Doar ca eu nu am incercat si nici nu o sa incerc sa ma sinucid. Am primit raspunsuri gen sa merg la psiholog si altele. Trebuie sa incercam sa ne ocupam timpul cu ceva sa nu ne mai gandim si poate ne trece. Sa speram...
E mai bine că te-a găsit fratele tău, pentru o depresie de 2 săptămâni făceai o greşeală care te costă o veşnicie. Îţi vei reveni. Ar trebui să te uiţi în viitor cu mai mult optimism. Şi eu am fost melancolică, am avut depresii (înainte, mai multe, acum mai puţine), dar nu-mi amintesc să-mi fi pus în minte să mă sinucid şi de fiecare dată mi-am revenit, viaţa merge mai departe, cu bune şi cu rele, aşa e ea. Aşa că (,) capul sus, viaţa merge mai departe şi orice s-ar fi întâmplat de ai ajuns în starea asta va trece, toate trec şi în trecut rămân! Aşa că încearcă să priveşti viaţa cu mai mult optimism, sfatul meu ar fi să încerci să fii vechiul "tu", plin de viaţă (cum ai spus). Ieşi pe afară cu prietenii, distrează-te.
Buna Alex...
Si eu am incercat odata si crede-ma ca acum as regreta daca as fi reusit.In viata asta trebuie sa fi foarte puternic pentru ca asa este lasat sa te lupti mereu cu cate ceva. Odata e bine si in urmatorul moment iarash esti la pamant dar toate au rostu lor.Fiecare rau spre bine daca ai chef de vorba lasa-mi id tau.
Sorry de greselile gramaticale dar nu am facut scoala in Romania si de aia nu prea le am.
Hei.
sa nu mai incerci NEVER sa iti iei capat zilelor.
oricat de dureros ar fi. sinuciderea nu e o solutie.
poti trece peste asta.
banuiesc ca ai auzit ca Madalina Manole s`a sinucis...si cu ce a ajutat`o...sau ce ce te`ar ajuta pe tine sa te sinucizi.
pentru ce? pentru 2 saptamani de depresie? pentru doua saptamana nu iti luat intreaga viata.mai ai mult de trait
si nu ii face pe cei dragi sa sufere
ai grija de tine
te pup:*
sa nu faci vreo prostie.
tine minte
NU MERITA!
:*
Deci.NO WAY!
...
Deci trebuie s spui dc esti asa :-p lasa-mi id tau si vb poate te ajut :p cu niste pareri sfaturi
bye bye :*
Normal ca o sa-ti revii. Cum de ti-a trecut prin cap sa te omori? Gandeste-te ca daca iti pui capat zilelor nu-ti distrugi numai viata ta, ci si a parintilor, a fratelui tau si a prietenilor tai.
Ca sa iti revii iesi cu prietenii undeva, du-te cu iei la munte, la mare, oriunde. Sau daca nu du-te la un psiholog, discuta cu cineva despre problemele tale.
Dupa parerea mea cea mai mare prostie pe care o poti face in toata viata este sa (inceri sa) iti iei singur viata.
Id-ul meu este alexutzu_bc2009 da-mi add...eu nu pot trimite mesaje deocamdata.
Buna:*
Sa nu mai incerci nikodata sa te sinucizii pentru nimic din lume nu merita sa-ti iei viata.
Gandeste`te ca ai o familie langa tine un frate daca vei muri ce vor face fara tine? Sa nu mai recurgi la asemenea gesturi
Ai incercat sa te omori din ce cauza?
Presupun ca din cauza unei fete nu?
Ui`te lasa`mi id-ul tau pe privat si vorbim mai multe.
Si eu am incercat acum cateva luni sa`mi iau viata intrasem intr-o depresie, mi se acumulase prea multe probleme:
-Ma despartisem de un baiat pe care il adoram
-Parintii se ceratu tot mai des
-Prietena mea cea mai buna era iubita fostului prieten
mai multe
Dar cu ajutorul celor din jur am trecut deci nu uita sa`mi lasi id`ul
taw.
pwwp
:*:*
sh sa nu dea naiba sa faci vreo prostie
:*
Doamne fereste cum sa te sinucizi? E cel mai mare pacat sa faci o asemenea prostie sa iti pui capat zilelor.Pentru ce? Doar pentru o depresie de 2 saptamani? Depresia va dura putin da' daca faci prostia sa te sinucizi. o sa te coste toata viata nu o saptamana sau doua
Ai grija ce faci si gandeste mai calculat.
Degeaba te compatimesti asa
Eu zic sa iti pui in cap sa uiti toate problemele consoleaza'te cu prietenii fa ceva care stii tu sigur ca o sa te scoata din depresie
Esti tanar traieste'ti viata pana la capat
Nu face nici o prostie si ai grija de tine :*
Gnadeste'te ca multe persoane ar suferi pe urma ta...
Sper ca te'am ajutat sa mai treci un pic peste depresia asta periodica
Viata merita traita. Daca primesti de la viata o palma nu-i nimic. Ii vei administra tu iei de zece ori mai multe. Sinuciderea este cel mai mare pacat in religia crestina dar gandeste-te ca este pacat si din punct de vedere moral. Exista atatia oameni bolnavi de cancer, ciroza, leucemie si alte boli care asteapta transplant de organe sau maduva si care, inca au dorinta sa traiasca. Iar alti oameni sanatosi doresc sa isi curme viata. Este un fapt real si dureros, dar eu te sfatuiesc ca orice alta varianta sa iei, numai nu sinuciderea. Gandeste-te ca prin sinucidere pierzi totul.
Fii fericit si incearca sa nu te mai gandesti la aceasta optiune niciodata!
Buna! In primul rand nu trebuie sa gandesti asa, trebuie sa fii puternic, sa gandesti pozitiv si sa mergi mai departe oricat de greu ar fi. Viata te si urca dar te si coboara nu lasa ca o zi mai proasta sau o depresie sa te invinga ganeste-te ca intodeauna va exista o zi mai buna si mai frumoasa de care sa te bucuri si sa o privesti ca un invingator, lupta pentru cel mai valoros lucru pe care Dumnezeu ti l-a dat si anume viata.Gandeste-te la oamenii care ar da orice ca sa traiasca, si tu sa renunti la ea? Pentru ce si de ce? Viata este frumoasa si trebuie descoperita oricat de greu ar parea, treci peste orice lovitura cu capul sus ca un invingator. Daca viata ar fi toata roz, atunci pentru ce ai mai lupta? Ai mai simti ca traiesti? Iti spun eu nu, trebuie sa lupti pentru ce-ti doresti pentru ca dupa orice furtuna va aparea mereu un soare care sa te incurajeze sa mergi mai departe. Tu esti cel mai bun psiholog, tu te intelegi cel mai bine, cauta in adancul sufletului tau si iti vei da seama cat de mult vei regreta ca ai gandit asa, poate pentru cineva nu contezi dar pentru altcineva esti totul. Fii mandru de ceea ce esti si de cine esti pentru ca credinta in tine si in Dumnezeu te va urma mereu si incuraja. Priveste lumea altfel, ai o viata inainte ai pentru ce lupta, daca ai trai o singura zi, ce ai face? Pentru Dumnezeu ai toata viata inainte spre un viitor mai bun. Priveste fiecare zi ca un camp de lupta in care tu vei fi castigatorul, si daca nu, nu uita ca exista o a doua zi. Iubeste si pretuieste fiecare clipa fiecare secunda si fiecare zi atatea cate iti da Dumnezeu.
Orice s-ar intampla, nu incerca acest lucru, gandete-te ca ai parinti, poate chiar frati, prieteni,... si cati oameni ai lasa indurerati in urma ta, cati oameni te iubesc. Nu are rost sa faci acest lucru doar pentru o perioada din vata ta care nu e asa cum ai vrea tu sa fie... Toate au sa treca cu timpul, iar dupa aceea are sa fie totul bine.
Poate ti-ar prinde bine sa faci ceva ce te relaxeaza, un sport ce iti place tie mult sau alte activitati care te-ar putea face sa mai uiti de tristete.