| cotincotin a întrebat:

Am o masea umflata de 4 zile...am luat ampicilina, insa acum mi s-a intarit...e ca si cum as avea un bolovan.Stiti ce poate sa insemne asta? fundabig grinbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E probabil o infectie. Dentistul îţi poate spune mai multe. Mergi pentru un control de rutină.

| tp a răspuns:

Mergi neaparat la stomatolog, nu mai incerca tu pentru ca tot ce o sa incerci e provizoriu, mai bine mergi la medic o data si rezolvi.

| dragalasuul a răspuns:

Iti sugerez sa iti pui pe o vata sau un servetel putin spirt si o ti cam 10/15 min. si apoi o sa iti amorteasca si poate o sa iit treaca! Dar vezi ca nu o sa observi ceva diferit imediat, dupa o ora 2, daca nu se intampla nimic du-te si tu la stomatolog! Stie el ce sa faca! Funda :d?

| vasiii a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi la dentist poate fi legat de nervul maselei si asta nu e bine sad