|

Salut!

Am o infectie la masea si am fost la stomatolog, care mi-a dat reteta pentru. antibiotice. Am luat amoxicilina si ampicilina, asta e a saptea zi. S-a adunat o gramajoara de infectie in partea stanga, e foarte dura la atingere, si mi s-au umflat gingiile. Imi poate spune cineva daca asta inseamna ca se va deschide infectia si se va drena definitiv?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Este bine ca puroiul a fost colectat, mergi la stomatolog si probabil iti va sparge acel saculet de puroi colectat.Preventiv mai trebuie sa continui cu antibiotic vreo 2 zile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O pb asemanatoare am avut si eu, am avut o infectie la o masea si mi s-a spus ca nu e nimic grav si ca este doar un abces si ca dupa cateava spalari cu ceai de musetel v-a trece, dupa aproximativ 7 abcesul s-a marit si maseaua incepea sa ma doara din ce in ce mai mult asa ca am trecut pe antibiotice timp de 10 zile cu spalare regulata dupa fiecare masa cu ceai de musetel, si m-am plimbat tot asa de la un doctor la altul si toti au zis acelasi lucru, si ca maseaua e de lapte cand de fapt era definitiva, pana intr-o noapte cand am avut febra si dureri insuportabile, iar la 6 dimineata cautam un cabinet stomatologic deschis la acea ora si in zi de duminica, negasind nici un cabinet la ora aceea am fost la cabinet privat si am facut pe loc radiografie si mi-a zis ca am puroi la radacina si ca trebuie scoasa maseaua definitiva. iar acum nu ma mai duc la cabinetele de stat ca oricum banii sunt aceeasi, te cheama de100 de ori si nu fac nimic, asteapta doar sa le bagi banul in buzunar...ca de asa e in Romania

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează