Poate e numai un reflex, din cauza ca te preocupa problema ...Si pe de alta parte, daca bei mult trebuie sa si elimini. Poate ca vezica ta urinara e mai mica si nu poate rezista la o cantitate mai mare de lichid.Sau cum au zis ceilalti,esti racita la burtica. Incearca sa o invelesti cu ceva,un sal, o patura si sa iei dezinfectantul care rau nu iti face.Sa ma tii si pe mine, te rog, la curent cu evolutia cazului.
Un bun dezinfectant urinar pe baza de plante +albastru de metilen ar fi Uractiv.Incearca!
Am mai auzit de albastru de metin k ar fi bun dar nu stiu ce sa fac cu el il inghit?
Nu,iei capsulele despre care ti-am scris"Uractiv" sau ceri la farmacie un alt dezinfectant urinar cu, sau fara albastru de metil.Si e bine sa bei multa apa, dar poate ca atunci elimini nisip si asta iti produce disconfortul.Asa patesc eu.E neplacut, stiu.S-ar putea sa ajungi la medic si sa faci analiza urinii.Deocamdata incearca cu un dezifectant urinar pe care il cumperi.
Nuuu cand beau multa apa nu elimin nisip. si am facut analizele urinii si nu e nimic rau
Iti multumesc ca mi-ai raspuns la intrebare:X si mama mi-a raspuns la fel k ma preocupa pe mine problema asta dar nu prea credeam k e posibil asa ceva. chiar am sa te tin la curent
Poate e numai un reflex, din cauza ca te preocupa problema ...Si pe de alta parte, daca bei mult trebuie sa si elimini. Poate ca vezica ta urinara e mai mica si nu poate rezista la o cantitate mai mare de lichid.Sau cum au zis ceilalti,esti racita la burtica. Incearca sa o invelesti cu ceva,un sal, o patura si sa iei dezinfectantul care rau nu iti face.Sa ma tii si pe mine, te rog, la curent cu evolutia cazului.
Inca ceva,inainte sa iei oarece, fa o baie fierbinte la picioare si pe urma stai invelita in pat.Sau pune apa fierbinte in sticle de plastic si pune la burtica si la picioare, la talpi! Baia fierbinte vindeca raceala.S-auzim de bine!
Draga Anto, multumesc mult ca mi-ai acordat fundita! Abia acum am descoperit! Vreau sa aud ca esi bine, bine!
Pai e posibil sa ai infectie urinara, ar fi bine sa mergi la doctor doar el iti poate da ceva dupa care sa iti treaca... bafta!
Salut! Eu sti ca atunci cand urinezi des ai racit la rinichi sau cam asa ceva.Este ceva normal cand racesti.Eu nu prea obisnuiesc sa iau medicamente decat in cazurile extreme.Eu zic, ca ar trenui sa iei Nurofen Raceala si Gripa este foarte bun! Sper ca te-am ajutat si insanatosire grabnica!
Eu cred ca ma duc la baie de 30 40 de ori pe zi... dar asta este de la raceala si automat te face sa bei multa apa. incearca sa stai in pat iti iei niste coldrex... pana iese raceala din tine acum nu stiu eu am racit la burta depinde unde ai racit tu. ca poate nu ai nici un simptom nu e ca raceala normala
Si nu are cum sa fiu racita pentru ca mereu am sosete in picioare ceva ca sa nu imi fie rece
Poate fi un inceput de infectie urinara, vezi cum decurg lucrurile peste cateva zile. daca incepe sa te usture sigur ai infectie, du-te la medic urgent.eu nu am fost la timp la medic,sa agravat si mi sa transmis la un rinichi, acum iau antibiotice.se poate scapa greu de o infectie urunara, ea poate recidiva. sa fi sanatoasa :*
anonim_4396 întreabă: