| FemeiaPaiangan a întrebat:

Am o problema in care rog maxima seriozitate: ard tot timpul. Uneori simt ca ma strange pielea pe mine ca si cum ar lua foc,in special pielea de pe fata. Se intampla asta la maxima intensitate cand ma excit,dar se intampla si random. Nu am facut sex pana acum. Sa fie de la hormoni sau alta problema medicala? Chiar si acum simt ca trebuie s-o iau la fuga pana ma 'sting',nu ma mai suport in corpul meu,imi arde tot spatele, si nu e ca si cum as avea indeosebi ganduri de natura sexuala. Ce dumnezeu de boala e si asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| FemeiaPaiangan explică:

Sunt fata, zic asa orientativ. Nu e piele moarta, ca ma spal cu atentie pe fiecare seara. Si nu e gripa, ca asa am fost toata viata de 17 ani. Dar s-a accentuat dupa menstruatie si se simte tot mai grav de la an la an. Nu m-am mai sarutat cu nimeni acum, cum zice unul din voi. Dar eu si cand ma gandesc la o viitoare posibila sau deja avuta astfel de experienta incepe problema, sau chiar si random cum am zis, fara vreun gand. As crede ca-s bolnava, dar avand in vedere ca e in sangele meu de mica nu cred ca-i boala 100%, nu prea vreau control ca mi-e repugna de doctori in general, bine, asta e alta discutie

| FemeiaPaiangan explică:

Cu toate ca nu intelesei ce vrusesi sa zici cu " mucusu partenerului meu in cavitatea mea bucala", dar iti zisei ca a trecut putin de la ultimul sarut laughing)

| kar1GaNNN a răspuns:

Probabil e piele moarta cara iti reda starea ta. Fa o baie in cada timp de 50-60 de minute si o sa se mai inmoaie.

| InvertedDeformity a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Nu inteleg ce ar putea determina aceasta piele moarta de care tot ziceci, nici macar nu a spus ca ar fi fost expus la soare. Daca spune ca se aprinde si simte pielea de pe spate(dar cred aa vroia sa zica de muschii spatelui) cum il strange nu este in nici un caz o problema a pielii, sau ceva care ar trebui rezolvat prin baie. laughing

| kar1GaNNN a răspuns (pentru InvertedDeformity):

Se poate rezolva prin baie in cada cu apa fierbinte, daca nu e mai grav. :-s happy

| InvertedDeformity a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Eu as recomanda baia numai calduta abia. dupa ce te tratezi/incepi sa te tratezi.Nu este recomandata baia fierbinte in cazul gripelor, virozelor si altor boli determinate de bacterii patogene sau virusuri.

| InvertedDeformity a răspuns:

Daca simti asa ceva este posibil sa fie un inceput de gripa, sau daca te-ai sarutat cu cineva de mai multe ori in aceeasi zi si esti inca la o varsta frageda poate fi din cauza patrunderii de saliva din cavitatea bucala a partenerei tale.In aeeasta perioada se dezvolta niste microorgansime patogene in mucusul la coboara in cavitatile cu care face legatura.Cel mai bun sfat este sa fi examinat de catre medicul de familie, pentru a se oberva daca este cazul sa iei antibiotice sau sa faci tratament.

| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Poate fi si o problema hormonala, dar cel mai bine mergi la medic. Vei afla sigur cauza.

| Figgernaggot a răspuns:

Poate e piele moarta care te face sa te simti asa. Fa o baie de o ora si incearca sa vezi daca te cojesti:p mie mi se intampla asta vara