anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o ureche infundata de 3 sau 4 zile, am mers la doctor, mi s au dat antibiotice pentru a trata ‘infectia’ prezenta doar ca eu tot nu pot sa aud. Nu ma doare sau ceva dar incept sa ma ingrijorez

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu as desfinta categoria asta de pe TPU, de unde putem stii de ce numai auzi, pe bune

| Violleta2022 a răspuns:

De ce sa te ingrijorezi?
Doar ai fost la medic, ai primit tratament cu antibiotic si acum trebuie sa ai rabdare si sa-l faci complet, ca urechea sa-si revina. Ca orice infectie, nu dispare instantaneu, cand ii dai antibiotic ci in timp, dupa terminarea completa a tratamentului, uneori necesitand repetitia tratamentului cu antibiotic.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să mai aștepți câteva zile să își facă efectul.

| anonimg a răspuns:

Du-te la alt medic, și tot cu trimitere de la medicul de familie.
Ca în orice meserie, nu toți cei care se numesc meseriași sunt și meseriași. Așa sunt și medicii.
Dacă în urechea ta este un dop de ceară care poate fi observat numai atent, atunci poți să iei o tonă de antibiotice că nu vei rezolva problema nicidecum.
Și dacă nu te doare, atunci sigur este un dop de ceară, ce trebuie observat cu atenție, și care poate să nu iasă la prima seringă cu apă.

| alina2k18 a răspuns:

Dureaza pana la 7-10 zile pana se ''desfunda''.
Ai rabdare ca trece.
Ia tratamentul complet cat ti-a recomandat medicul.