| cristinuca05 a întrebat:

Am refluxgastro esofagian[arsuri]in fiecare zi la o ora dupa ce mananc.am fost la doctor am luat CONTROLOC doua luni dar dupa aceea au revenit arsurile.am luat si omeran cu acelasi efect.acum iau o capsula de 20 mg la 2 zile de omeran, si nu mai simt arsuri. pot continua tratamentul cu omeran la nesfarsit? am aceasta boala de vreo 5-6 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| raluca_2686 a răspuns:

S-ar putea sa-ti treaca cu dicarbocalm dar consulta mai intai un medic sau cand te duci la farmacie prezinta-ti simptomele si vezi ce-ti recomanda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De regula tratamentul cu debridat omeran omeprazol motiliul se da pe termen lung cca 3 luni nu mai mult, dar tineti regim alimentar si o sa vedeti ca se amelioreaza, faceti endoscopie neaparat, este o rana in stomac.