| DacaVreiSaVeziNimikTeRogSaDaiUnCLICK a întrebat:

Am si eu o intrebare:ce crema de epilat credeti ca e mai buna si mai >>ieftina? si sa nu miroasa asa rau?/fundita carae imi zice cele mai multe

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Just Kiddin' a răspuns:

Eu folosesc Farmec (am folosit si cu aloe vera si cu extract de musetel - nu miroase absolut deloc).
Am mai folosit Veet, Sesu.
Iti pot recomanda Nair, Streep, Elmiplant, Floritene, Gerocosen, Cosmetic Plant, Revitol, Teraplant, Lotus si cam atatea stiu. happy

6 răspunsuri:
| RoooneyThePuf a răspuns:

. veet

| Pretty10Girl a răspuns:

Veet

| Turquoise a răspuns:

Crema de la Cosmetic Plant, pe baza de musetel, costa aprox 8 lei
de la Farmec, aprox 7 lei si 9 lei
de la Sesu 12 lei
de la Nair 14 lei

| Corina a răspuns:

Hair No More,, Epilar, Suprem Essence, Veet, Farmec (cea mai ieftina).

| nikolici a răspuns:

Nu trebuie neaparat crema... daca doresti sa scoti firele de sub piele incearca sa le scoti cu pensetawinking... daca ai rabdare le poti scoate pe toate si vei avea o piele super fina si frumoasabig grin

| T30D0RA a răspuns:

@Just Kiddin', nu mai mintii! Nu folosesti nimic de la Farmec! Alea miros ingrozitor!

Silvia, cremele sunt DEPILATOARE, nu Epilatoare!