| raytssj12 a întrebat:

Am si eu o intrebare. Daca mananc extrem de mult iute si iubesc sa mananc iute se poate intampla ceva? Adica eu astazi am mers la restaurant si la pizza mi-am luat o sticla de sos tabasco. Si am folosit tot sosul de tabasco si era plina sticla. Efectiv nimic n-a mai ramas. M-a durut putin burta si e prima oara cand ma doare de la ceva iute.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Continua tot așa și ulcerul va fi asigurat. Cît de curand, odată ce au început durerile de stomac.
Și, mai poate fi și inima afectata.

| darrio2007 a răspuns:

Sa vezi ce frumos va fi cand elimini pe partea cealalta. Risti sa faci ulcer la stomac si iritări ale intestinelor.
Ce a fost in capul tau cand ai facut asta? Cred ca nimic.

| Violleta2022 a răspuns:

Te poate ustura stomacul si fundul, cand faci treaba mare!

| Yuoia a răspuns:

Nimic mai mult decat un ulcer perforat.
La inceput nu simti nimic, dar se aduna. Si... poc! Deja te-a durut putin burta. E primul semn.

| raytssj12 explică (pentru Yuoia):

Si daca nu mai mananc asa iute mi se poate remedia?

| Yuoia a răspuns (pentru raytssj12):

Daca nu mai mananci asa iute, nu se agraveaza. Iar daca nu mananci iute deloc se poate remedia.