| SweetGirl_4179 a întrebat:

Am stat prea mult afara cu prietenii si cand am venit acasa tata ma dezbracat la fundul gol si m-a batut cu cureaua un sfert de ora! Ma ustura cumplit, cum pot sa scap de usturime? PS. am 12 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i tatalui (un animal) sa te pedepseasca altfel. Nu te mai lasa o saptamana afara, sa citesti o carte si sa faci conspecte, sa nu iti cumpere inghetata...etc. dar nu sa te bata ca un tembel. Era baut? Unde era mama ta? Este un act de cruzime ce a facut el si se pedepseste daca te duci la Protectia Copilului sa-l reclami. Esti un copil abuzat! Exista un nr. de telefon pentru copii abuzati, din pacate nu il stiu. Dar poti merge la orice politist, sectie de politie sau la Protectia Copilului si sa le arati funduletul... Eu asa as face. Nu suport violenta asupra copiilor si, apoi ne miram ca fac bietii copii ce fac, ca vin aici si pun intrebari de iti sta mintea in loc. Nu-si educa copiii decat cu bata sau cureaua si nu vorbesc cu ei. Te miri ca se arunca de la 12 ani in "iubiri" totale...

34 răspunsuri:
| CrasmaruMarius a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu am făcut cunoștință niciodată cu cureaua mama îmi dă 10 palme la fundul gol pentru note rele fumez rămân repetent nu trec în clasa a 4 a scuip trag de par ea a zis și ce dacă ai 10 ani eu îți dau ce meriti că sa te înveți minte pe, mine oricum nu mă doare degeaba mi le da i-am zis

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru Kitty3921):

Palmele nu au nicio senzație fierbinte pe mine mama mă dezbracă in fundul gol și îmi dă 10 palme pentru prostioarele care le fac la școala și acasă am note rele fumez, rămân repetent nu trec în clasa a 4 a nu fac temele, scuip trag de par ea a zis, și ce dacă ai 10 ani le meriti cu vârf și îndesat eu i-am zis că nu mă doare și degeaba mă bate

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru mumoasa):

Aici are dreptate tatăl lui că a întârziat și nu a venit la ora, care ea zis tatăl lui, și eu am 10 ani dar pe mine nu mă lăsa afara mama stau numai în casa și merg la școală, fac prostioare, am note rele fumez, trag de par scuip rămân repetent și singura pedeapsa care mi-o da mama in fiecare zi este 10 palme la fundul gol care nici nu mă doare

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru Bishop):

Tatăl lui are dreptate daca nu respecta ora care ea zis-o normal că te pedepsește, și eu am 10 ani dar pe mine nu mă lăsa afara am note rele fumez scuip trag de par rămân, repetent și singura pedeapsa care mi-o da mama este 10 palme la fundul gol dar nu mă doare deloc