| gabygaby a întrebat:

Am un cucui la cap de cand eram mic cativa cm dar se observa, la ce medic pot sa ma duc am inteles ca se numesc hematoame si la ce medic pot sa ma duc? fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Bine, mergi mai intai la medicul de familie, el iti spune exact ce ai si ce trebuie sa faci. Hematomul este un cheag de sange, poate fi epidural sau subdural, este eliminat de organism intr-un timp relativ scurt, ceea ce ai tu nu pare sa fie asa ceva. Mai degraba cred ca este o congestie a tesutului hipodermic, care intre timp se poate sa se fi calcifiat.

| Minnie a răspuns:

Un medic neurolog te va consulta si daca este cazul de operatie te va trimite la un neurochirurg!

| mon@29 a răspuns:

Du-te la neurochirurg el o saty zica mai multe.bfta...fundi?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Zenithf, incep sa cred ca am si eu la ceafa ceea ce ziceai tu congestie a tesutului hipodermic...nu e maree... dar intrebarea mea este daca aceasta congestie/cucui se poate mari in timp?happy mersii