| Madalina1996 a întrebat:

As dori sa fac sport dar nu stiu de care, in plus vine frigul si nu o sa mai pot alerga, caci voi face probleme cu gatul si sunt foarte sensibila.Am sa fac in casa si vreau sa-mi lucrez muschii intr-un mod armonios, dar nu prea am idei.Are careva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa-ti dau un exemplu concret pentru a-mi argumenta sustinerea pentru inot. Am un prieten. Tot timpul raceala, rosu in gat, laringita. Era deja innebunit si el si mama lui. Tratamente peste tratamente si nimic. La facultate era obligatoriu sportul si i s-au impus cateva discipline. A ales inot, desi ii era groaza sa iese iarna la bazin. Mai ales ca avea si par lung foarte des si natural. A mers iarna, vara, cam 2 ani la rand. De cand a inceput cu inotul, nici in ziua de azi nu mai are probleme. Face cate o mica raceala insa problemele cu gatul s-au rezolvat definitiv. In plus, daca esti inscrisa la un sport il vei face pentru ca dai banii. Daca stai acasa, mai ales iarna, o sa te lasi pe tanjeala.

4 răspunsuri:
| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Buna.

Pai incearca sa faci gimnastica :d. Eu zic ca e buna si intareste muschithinking Asa cred laughing).

Sper ca te-am ajutat.

Pa, pa pup :*.

| littlehim18 a răspuns:

Eu zic sa te dai pe role eu ma dau foarte bine pe role si imi plac asa de mult incat si iarna ma dau cu ele.

| CoquineNoire a răspuns:

Si daca vine frigul,ce?
inscrie-te la cursuri de dans,aerobic etc
frigul nu are legatura cu practicarea unui sport,cu atat mai bine,pentru ca iti intaresti sistemul imunitar daca de exemplu faci jogging, role, bicicleta etc pe vreme rea, conteaza doar sa te imbraci bine.
bafta

| hiphopgirl a răspuns:

Pai patinajul te ajuta mult