Aproape orice e rau daca il faci in exces. Inclusiv cu mancarea. Moderatia si sportul fac minuni. Iar toata chestiunea asta care spune ca orice cantitate de carne e nociva e o aberatie scoasa de semidocti. Daca vei casca gura vei vedea niste canini. Alea-s trasaturi de carnivor si omnivor. Daca evoluam in vegetarieni aveam dintii ca vacile.
Gresit.nu am fost si nu suntem vegetarieni.carnea nu este un rau, ci este ok pentru organismul uman.dar multi nu inteleg caci proteinele luate de culturisti sun facute in laborator, artificial.
Carnea este cea mai buna sursa de proteine, orice profesor de sport iti poate spune asta.
Nu afecteaza cu nimic, doar sa ai tu o problema medicala si acum depinde si de care tipuri de carne vorbim.
Carnea nu ingrasa deloc daca este consumata asa cum trebuie si este necesar pentru dezvoltare. In timpul postului se poate inlocui cu soia
Daca oamenii ar fi inceput sa consume carne abia ieri, poate, dar organismul nostru e adaptat consumului de produse de origine animala, avem si canini pentru asta.
Daca e sa o luam asa...Ei spun ca (,) carnea este rea pentru organism bla bla bla...gandeste-te cum traiau bunicii nostri sau strabunicii nostri. Ei mancau numai carne, nu aveau salam, unt, pate.ce avem noi astazi. Ei mancau ceea ce cultivau (legume, pomi fructiferi) si ceea ce cresteau in curte (gaini, pasari, porci, vite.) si nu au patit nimic. Au murit de batranete si au mancat mai multa carne decat noi.
Carnea nu face nimic organismului, insa sa nu fie consumata in exces, zilnic sa mananci numai carne. Nici asa nu este bine.
Se zice foarte prost, cel mai recomandat este carnea de pui la gratar, doarece nu ingrasa mai ales pentru cei care fac sala
Da aşa este pentru că am învăţat şi eu despre asta acum 1 an şi exact aşa era nota 10 primesc un, Mulţuu?