Buna eu nu l-am incercat de fapt nici nu stiam despre asta. dar dc nu incerci pe google? sper sa iti iasa totul bine ...succes
Buna,
Am auzit numai lucruri bune despre el, este recomandat pentru curatire arteriala, bypass nutritional alternativ, eliminarea depunerilor de colesterol de pe artere.Intra pe site-ul de mai jos si citeste mai multe detalii despre produs, cat si marturisiri ale celor care l-au folosit.http://www.tratamente-boli.com/......blete.html
Multa sanatate si o zi buna!
Da, voi da mai multe amanunte.In prezentarea medicamentului se afirma urmatoarele:substanta activa se combina cu colesterolul si aglomerarile de calciu depus pe peretii vaslor sanguine-coronare in special, este antrenata in fluxul sanguin, metebolizata in ficat si eliminata prin rinichi, rezultand in urma unei cure de cateva luni o curatare aproape totala a vaselor coronare si nu numai. Mie mi se pare a fi o prezentare tip medicament minune, de asta am si pus intrebarea pe forum.De asemenea mi s-a parut cel putin ciudata insistenta cu care se recomanda continuarea curei cu alt tip de medicament din aceeasi clasa, si asta la fel de scump. O sa merg la cardiolog sa-l intreb si pe domnia sa ce parere are. Oricum multumesc celor care au avut timp si bunavointa sa raspunda si daca cineva o mai poate face astept raspunsurile si parerile dumnealor.Cu respect, Whitehair.
Asteptam sa ne spuneti daca ati luat si cum vi s-a parut. Multumim, sanatate!
VulpeaDinUmbra întreabă:
Elelena65 întreabă: