| DontLetMeGo a întrebat:

Bun, sper sa primesc raspunsuri serioase. Imi plac mult ceapa si usturoiul, mananc destul atunci cand stiu ca voi ramane acasa, dar dupa aproximativ o ora dupa ce am mancat, gatul ma ustura ingrozitor si mor de durere. Mai pateste cineva asta? Ca ai mei spun ca n-au nimic...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Cauta informatii pe net despre uzul benefic al usturoiului si al cepei. Asa cum s-a spus, in cantitati moderate sunt surse curate de sanatate, dar, daca exageram, s-ar putea sa ne faca mai mult rau decat bine. Lucreaza cu cap, ca sa fie bine!

2 răspunsuri:
| Chamberlin a răspuns:

Buna,
E normal sa te usture daca mananci ceapa si usturoi.Mananca ceva dulce ca sa nu te mai usture.
O seara placuta!

| TempestUV a răspuns:

Esti tu mai sensibil.Pe mine una ma doare stomacul de la usturoi.Sunt bune pentru sanatate dar in cantitati mari sa stii ca pot dauna.Incearca sa mananci mai putin. Daca tot nu te lasa megi la medic. Sper ca te-am ajutat.