Cea mai buna reteta anti-slabire este dieta, dar ea ar trebui sa se faca particularizat in functie de obiectiv si de persoana, ce merge la mine nu merge la tine si tot asa!
Deci mersul la medicul nutritionist ar trebui sa fie primul pas.
In opinia mea
Toate pastilele de slabit au efecte secundare majore, inclusiv Reduslim, deoarece iti influenteaza si afecteaza sistemul hormonal si imediat cum le opresti, iei in greutate de 2-3 ori mai mult, decat ai slabit cu acel produs.
Daca doresti sa slabesti, frumos, sanatos si fara efecte secundare majore, atunci redu mancarea si caloriile ingerate, eliminand carhohidratii si dulciurile.
Sportul fiind si el un element obligatoriu in acest proces, ca sa arzi grasimile.
Sunt doar pastile cu efect placebo. Nu fac nici rau, dar nici nu ajută. Sunt facute sa vândă.
Mi se pare o mare teapa.
160 de lei pe un supliment cu cafeina, si ceai verde?
Ar trebui redenumita credulism.
Buna dimineata! Am incercat si eu, dar mai mult ma simteam slabit dpdv fizic si nu prea pierdeam in greutate. Singurul concept care sta la baza pierderii in greutate este deficitul caloric. Am gasit o metoda pe internet care chiar m-a ajutat sa slabesc rapid si sanatos si chiar m-a ajutat destul de mult. http://bit.ly/Fast-WEIGHT-LOSS Poate va ajuta si pe dumneavoastra.