| ioanacristina123 a întrebat:

Buna, am 13 ani al 2 lea an de menstruatie si mi-a intarziat 8 zile (ma dor sanii si am crampe).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i mamei si iti va da explica ea cum este cu cele 2 tipuri de cicluri menstruale, cel REGULAT si cel NEREGULAT pe care il au fetele si femeile!
Ambele 2 tipuri de cicluri sunt normale si sanatoase, doar ca unul se succede la fix acelasi numar de zile luna de luna, pe cand cel neregulat vine cand are el chef happy

Asadar, ciclul tau NU a intarziat fiindca este un ciclu de tip NEREGULAT, care nu va veni niciodata la acelasi numar de zile luna de luna, ci aleator!

| Sunshine123 a răspuns:

Bună Ioana! Trebuie să mergi numaidecât la un doctor ginecolog, de preferabil împreună cu unul din părinții tăi având în vedere că ești minoră și asta cât mai repede. Dacă ai posibilitatea și ai ținut tu o evidență a frecvenței ciclului tău ar fi bine să îi furnizezi aceste informații și medicului astfel încât el să-și dea seama mai ușor de cauza întârzierii și durerilor tale. Numai bine!

| dualities a răspuns:

Da sex mai faci asa din cand in cand? Neprotejat banuiesc

| Shrim a răspuns (pentru dualities):

Omule, are 13 ani...